QNB Finansbank'tan Yanlış Taktik

12 Kasım 2023 14:29

QNB Finansbank'ın yeni müşterilere yönelik '%0 faizle 10.000 TL nakit avans, %0 faizle 10.000 TL kredi' şeklinde bir kampanya duyurusu vardı. Nasıl başvuruda bulunmam gerekiyorsa o şekilde mobil finans üzerinden başvurumu gerçekleştirdim, görüntülü görüşmeyi tamamladım. Görüntülü arama yapan yetkili, bu faizsiz krediden faydalanabilmem için öncelikle kredi kartı başvurusunda bulunmam gerektiğini belirtti. Bunun üzerine kredi kartı başvurusu yaptım; ancak kredi kartı verilmedi ve krediden de faydalandırılmadım. Ben yedi bankanın müşterisiyim ve QNB Finansbank dışındaki tüm yeni müşterisi olduğum bankalar, vaatlerini ve tekliflerini yerine getirdiler. Ancak QNB Finansbank, beni yeni müşteri yaparak karşılığında %0 faizli 20.000 TL'den yararlandırmadı. Bu davranışından dolayı QNB Finansbank'ı kınıyorum ve üyeliğimin iptalini talep ediyorum.

12 Kasım 2023 14:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 11:45
İsa sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 17:25
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 18:12
QNB Finansbank Yeni Müşterilere 0 Faizli Kredi Yalanı
QNB Finansbank Yeni Müşterilere 0 Faizli Kredi Yalanı
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 04:29

05 Ocak 2024 17:27