QNB Finansbank Okul Harcamaları İçin Taksitlendirme Sorunu

06 Eylül 2024 17:09

Merhaba,
QNB Finansbank'ı uzun zamandır kullanıyorum, ancak tüm bankalar okul harcamalarını vade farkı olmadan taksitlendirme yapabiliyor. Ancak ben kaç yıllık müşteriyim, düzenli ödemelerim var ve başka bir kart kullanmıyorum. Aradım taksitlendirme için; bizim limitimiz 20.000 TL, sizin 35.000 TL okul harcamanız bu sebeple yapamıyoruz dendi. Benim okul için tek çekim ödemem 35.000 TL ise ne yapmalıydım? 20.000 TL'sini QNB Finansbank'tan çektirip 15.000 TL için farklı bir bankadan kart mı almalıydım? Kaldı ki 20.000 TL verdiğiniz rakam, hiçbir özel okulun 2024 yılı kırtasiye masrafı değil, hepsi çok daha yüksek. Örneğin Akbank, 1 milyon TL'ye kadar özel okul harcaması limiti veriyor. Dokuz taksite vade farksız bölebiliyor. Bankadan memnunum, farklı bir kredi kartına başvurmak istemiyorum. Mevcutta olan ama hiç kullanmadığım farklı kartımı kullanmaya sevk ediyorsunuz beni. Lütfen yardımcı olun. Eğer bölünemez ise, yani bu talebim imkansız bir durumsa, ben harcamamı iptal edip farklı banka kartıyla almak zorunda kalacağım.
Bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. Sizinle uzun zamandır çalışan ve memnun olan bir müşteriniz olarak.

06 Eylül 2024 17:14 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Sağlık Harcamamın Taksitlendirme Sorunu

13 Kasım 2023 16:12

QNB Finansbank'ın Yüksek Faiz Ve Taksit Oranlarıyla Mücadele

19 Mart 2025 12:49
Utku sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2025 17:51
"Sorun çözüldü, teşekkür ediyorum."

23 Eylül 2025 16:10

QNB Türkiye Kategorileri