QNB Finansbank Litas Hukuk Bürosu'nun Tehditkâr Ve Baskıcı Yaklaşımı

26 Haziran 2024 17:098.806

Litas Hukuk Bürosu sürekli ters ve tehditkâr konuşuyor. Kredi kartı borcu yüzünden eve haciz yollayacağız, yok şöyle yapacağız diyorlar. Ben diyorum ki maaş haczi yapın, evet çalışıyorum. Yok, öyle değil, haciz yollayacağız. Niye insanları baskıya veya zorlamaya alıyorsunuz? Kimse borcunu inkâr etmiyor. Bu konuya çözüm bulmanız gerekiyor.

26 Haziran 2024 17:14 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Yorumlar(8)

23 Ekim 2025 10:17

Ben dava edeceğim

21 Ekim 2025 19:02

Hukuk bürosu yalan söylüyor devletin organlarıda unlara bir şey demiyor

20 Ocak 2025 09:28

Temmuz ayında açılmış olan icra takibini, kampanya yaptınız diye elimde ki tüm parayı vererek ödedim ve borcu kapadım. 1 buçuk aydan fazla oldu hala daha icra takibi kapanmadı ve maaşımdan kesilmeye devam ediyor. Hukuk bürosunu arıyorum ısrarla banka tarafında onay bekliyoruz diyorlar. Ödediğim parayı tekrar tahsil ediyorsunuz. Acilen konu ile alakalı çözüm istiyorum!

Betül
Benzer Şikayeti Var
16 Aralık 2024 12:19

Banada aynı tutumu sergilediler asla avukatı bağlamadılar alaycı bir konuşma bunca banka maaşa icra koyarken bunların bu tavrı nedir yıllarca ödemelerim düzenli olmasına rağmen nasıl çözüldü sizlerin

12 Eylül 2024 03:46

Kredi kartımızı kaybettiğimiz için borcu ödeyememiştik. İcra takibi başlattılar, borcu ödeyecektim, beni "icra müdürüyüm bugün evinize hacze geliyoruz" diye aradılar. Erinmedim icra müdürlüğüne gittim, arayan numarayı sorguladılar, numara Afgan bir şahıs adına kayıtlıydı. Beni patates hattan arayıp tehdit ve korkuyla parayı almaya çalışmışlar. Halbuki o hafta ödeyecektim tüm borcu. Bunun üzerine borca ve yetkiye itiraz ettim 14 aydır tahsil edemediler. Bu olaydan sonra ısrarla büroyu aradım ve kendilerini avukat olarak tanıtıp aynı yalanı devam ettirmiş olan kişilerle tartıştım, onlara baro sicillerini sordum, söyleyemediler. Onlar avukat değil. Patron avukat a. Y.'yi baroya şikayet edin, yanındaki avukat olmayan, sadece para tahsil etmek için bulundurduğu kişilere avukatlık sıfatını kullandırdığı için.

10 Eylül 2024 15:41

İnsanları telefonda hukuk dışı yalan bilgilerle tehdit edip tahsilat yapmaya çalışıyorlar. Hiçbir şekilde yapılandırma veya ödeme kolaylığı sağlamıyorlar. Sadece kendi tahsilat ve vekalet ücretleri peşindeler.

5 Temmuz 2024 17:00

Aynı hukuk bürosuyla ben de aynı sorunları yaşıyorum. Hukuk bürosu demeye bin şahit ister hukuktan haberleri yok bu insanların. Siz farklı mercilere şikayette bulunup sonuç alabildiniz mi?

Hukuk Bürosunun Tehditkar Tavırları Ve Yanıltıcı Bilgilendirmesi

16 Ekim 2024 14:213.482

Hukuk bürosu sürekli ters ve tehditkâr konuşuyor. Kredi kartı borcu yüzünden eve haciz yollayacağız, yok şöyle yapacağız...

4 Destek

Tümünü Gör
QNB Türkiye Tarafından Yanıltıldım!

QNB TürkiyeTarafından Yanıltıldım!

Paşa
QNB Türkiye Kredi Kartı Aidatı

QNB Türkiye KrediKartı Aidatı

Paşa
QNB Türkiye Borcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

QNB TürkiyeBorcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

İsa
QNB Türkiye Kredi Kartı Kısıtlama Limiti

QNB Türkiye KrediKartı Kısıtlama Limiti

İrem
QNB Türkiye QNB Finansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

QNB Türkiye QNBFinansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

Ramazan
QNB Türkiye Kredi Kartı İptali!

QNB Türkiye KrediKartı İptali!

Cihan

Öne ÇıkanKonular