Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Cemalettin
22 Mart 2024 21:06

12/03/2024 tarihinde akşam saat 19:24'te A101 logosu bulunan görselde cep telefonu satın almak için sipariş verdim ve kredi kartı ile ödeme işlemlerinde doğrulama kodunu girdim. Yazıdan sonra doğrulama kodunu girmeme rağmen sipariş onaylanmadı. Ancak bu sırada kredi kartı hesabımdan 4892,50 TL işlem gerçekleşti. Mobil uygulamada bekleyen provizyon olarak gördüğüm bu durum üzerine müşteri hizmetlerini arayarak kartımın iptalini talep ettim. Siparişim onaylanmamışken işlem ücretinin neden hesabımdan kesildiğini anlamadım. Bu işlem haksız olduğu için müşteri temsilcisine durumu bildirmeme rağmen bekleyen provizyondaki ücret, karşı hesaba aktarıldı. Harcama itirazı formunu doldurarak harcamanın tarafıma ait olmadığını bildirdim; fakat hiçbir banka görevlisi konu hakkında bana geri dönüş yapmadı. Mağduriyetimin giderilerek paramın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Emekli SSK ödemelerimi bankanız üzerinden alıyorum. Hesabın aktarıldığı hesap ismi 'Moka ok swallet cüzdan Ba' işlemine aktarılmıştır.

22 Mart 2024 21:08 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Humeyra

Aynı olay başıma geldi ve iki kere parayı çekmişler hesabımdan. Bir sonuç aldınız mı?

Nuri

Merhaba geçmiş olsun aynı olay benim de başıma geldi sonuç alabildiniz mi

03 Aralık 2024 11:37
Yetkisiz Kredi Kartı İşlemi Ve Güvenlik Açığı