QNB Finansbank KOBİ Kredi Kartı Kaosu Ve Ekstre Bilgilerimi Temin Edememek Sorunları

08 Kasım 2023 23:45

Geçen ay QNB Finansbank tarafından iş adresime KOBİ Troy kredi kartı gönderildi ve kullanmakta olduğum mevcut kredi kartım bilgi ve borçlarının KOBİ Troy kredi kartıma aktarılacağı ve artık KOBİ Troy kredi kartını kullanmam bilgisi içeren bir mektup ve SMS geldi. KOBİ Troy kredi kartımın 15 Ekim'de ilk ekstresi geldi. Bugün öğreniyorum ki KOBİ Troy'da gözüken ekstre borcundan başka, kapanan kredi kartımın da 15 Ekim tarihinde kesilen bir ekstre borcu varmış. Ve tutarı da telefon bankacılığında öğrendiğim kadarıyla 40.000 TL. Enteresan olan bu kredi kartını ben internet bankacılığımdan göremiyorum, hatta bugün finans bankı arayıp hatta son 4 hanesini vererek kapalı kartlarımı da incelemesini istediğim müşteri temsilcisi de göremiyor. Benim, internet bankacılığında göremediğim, hatta finans çalışanlarının bile bazılarının göremediği bu kartımın ekstresini istedim. Müşteri temsilcisi çok büyük bir özgüvenle geriye dönük 3 aylık göndereyim mi diye sordu bir de... Ben de yok 3 ay yeter dedim. Müşteri temsilcisi bana gönderdim dediği ekstre de şöyle bir bilgilendirme var: Değerli Müşterimiz, "QNB Finansbank Geçmiş Dönem Kredi Kartı Hesap Özetiniz 1/1" konulu iletiniz gönderilmiştir, detaylarını İnternet Şubemizin "Mesajlarım" adımından gözlemleyebilirsiniz.
Zaten KOBİ internet bankacılığım yok, çünkü bireysel internet bankacılığında da KOBİ kredi kartlarımı görebiliyorum ve KOBİ bankacılığında başka da bir ürünüm yok. Müşteri temsilcisi bana ekstre istediğimde göndereceğinin mailde ön şart olarak KOBİ bankacılığı internetimin de olması gerekliliğini neden sorgulamaz mesela? Ben ve hatta QNB Finansbank çalışanlarının bile göremediği ve bana da hiçbir şekilde ekstresinin ulaşmadığı bir kredi kartı borcum olduğu beyan ediliyor. KOBİ Troy kartımı kapattırdım. Finans bankın kesinlikle bu uygulamalarını şiddetle kınıyorum. Sadece benim mail olarak istediğim kredi kartı ekstresi için benden ilk önce internet bankacılığı şifremi tuşlamam istendi, sonra SMS yoluyla doğrulama şifresi gönderilerek girişi yapmam istendi. Doğum tarihim gibi kişisel bilgilerim bile istenerek benim kim olduğum teyit edildikten sonra bana gönderilen talep ettiğim ekstre yerine sadece internet bankacılığıma mesajla gönderilmiş ekstre... Yalnız zaten ben internet bankacılığını kullanıyorum. Olsam neden bu kadar mücadele ile ekstre isteyeyim? Nereden baksan tutarsız ve çözümsüz bir döngü içindeyim.

08 Kasım 2023 23:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

17 Aralık 2023 18:34

12 Kasım 2023 15:22
Firat sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 16:31
Kredi Kartı Borcu Yanlış Yönlendirildi, Ek Hesap Faizi Yüklendi!
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank 42520 TL Artı Bakiyenin Ortadan Kaybolması

12 Ekim 2023 12:31