QNB Finansbank İngilizce Hesap Dökümü Vermiyor

03 Haziran 2024 16:45

QNB Finansbank Kütahya/Çarşı şubesinde vize işlemlerim için gerekli 3 aylık hesap dökümümü almak için, işten izin alarak 03.06.2024 tarihinde şubeye gittim. Şubedeki çalışanlar bana hesap dökümünü İngilizce olarak alamayacağımı, sadece müşteri hizmetlerini arayarak QR kodlu bir döküm alabileceğimi söylediler. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde bankadan İngilizce olarak dokümanı alabileceğimi, internet bankacılığından destek olamayacaklarını söylediler. Şubeye gitmek için halihazırda tam zamanlı çalıştığım işimden izin almış durumdayım. İnsanları yanlış yönlendirip vakitlerinden yiyorlar ayrıca destek de olmuyorlar.

03 Haziran 2024 16:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Oğuzhan
Oğuzhan
03 Haziran 2024 16:59

Merhaba, herkese aynı dönüşü sağlıyorsunuz ama verilen numaralar benim işimi çözmüyor. Müşteri hizmetleriniz şikayete eklediğim kimlik bilgilerime bağlı iletişim numarasından bana ulaşıp QR kodlu ve İngilizce olarak son üç aylık hesap dökümümü iletebilir mi?

QNB'nin İngilizce Hesap Dökümü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

07 Aralık 2024 15:35

QNB Finansbank İngilizce Hesap Dökümü Verememesi Ve Verdiği Mağduriyet

15 Temmuz 2023 12:25
Mert sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Müşteri Olmak İstemedim

11 Ocak 2024 16:03