Habil sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Benim Haberim Olmayan Banka Hesabı

QNB Finansbank Benim Haberim Olmayan Banka Hesabı
22 Ağustos 2023 23:00
Habil'in Teşekkür Mesajı
“Aradılar sorunumla ilgilenip hesabımı iptal ettiler teşekkür ederim”

QNB Finansbank e devlette mevduat katılım fonu bölümünde hesabım gözüküyor. Ben bu bankanın ismini bile çok nadir duyarken nasıl olur da hesabım olur. Müşteri hizmetlerini arıyorum şifre istiyor. Benim ne şifrem ne kartım var bu hesabın derhal kapatılmasını istiyorum.

22 Ağustos 2023 23:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

22 Ağustos 2023 23:28

Zaten bu söylediğiniz numarayı aradığımda kart şifresi istiyor sonra şubemize uğrayın diyor kapanıyor ben neden sizin şubenize uğrayım lütfen hesabımı kapatıp bilgi verin

24 Ağustos 2023 17:40

QNB Finansbank'tan aradılar arayan bayan arkadaş hesabın çok eskiden açılmış olduğunu söylüyor hatırlamıyorum fakat ilgilendiler hesabımı kapattılar teşekkür ediyorum. Ayrıca şikayet varada teşekkür ediyorum.

25 Ağustos 2023 09:53

Aradılar sorunumla ilgilenip hesabımı iptal ettiler teşekkür ederim

Bahar
Bahar

Aynısını bende az önce farketrim aradım ama asla müşteri hizmetlerine ulaşamayız hesabım yok ama e devlette var görünüyor bende hesabın kapanmasını istiyorum

qnb-finansbank-benim-haberim-olmayan-banka-hesabi-1.jpg

QNB E Devlet Hesap

14 Mayıs 2024 01:13
Selma sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2025 17:58
"Şikayetim çözüldü teşekkür ederim"

25 Nisan 2025 21:13

QNB Türkiye Kategorileri