12 Ocak 2024 11:05

08502220900 numaralı telefondan sürekli aranıyorum. Alo Alo ama ses yok nedir bu sonra kapatıyorlar. Yeni başladı bu da. Buna bir çözüm bulun artık arayıp durmasınlar boş boş. Az önce aradıklarında No. Yu tanıdığım için ne arayıp konuşmuyorsunuz dedim hemen kapattılar

12 Ocak 2024 11:26 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Yorumlar (5)

Anıl
Anıl

Aynı şekilde gün içinde sayısız kez aranıyorum ve açtığımda ses vermiyorlar. Sinir bozucu olmaya başladı.

Cemali
Cemali

Engelli basın rahatsız edemezler. Bu şekilde operatörler yeni bir sinir bozu bir strateji ye başlamışlar. Sizlerde buna karşı tepkinizi engelleyerek gösterin. Bu şekil onlara en güzel tepki olacak.

Simel
Simel

Bu numaradan gün içinde 4 kere arandım acıyorum konuşan yok nedir bu ya

Murat
Murat

Fırıldaklık başka bir şey değil nasıl bir işlem yapıyorlarsa aradık ulaşamadık veya cevap vermedi yani onaylanmış oldu bir hatadan dolayı müşteriyi aradık diyorlar yani yarın bir davalık olsak diyecekler ki aradık sizi bilgilendirdik halbuki yalan

Gonca
Gonca

Beni aradılar kampanyadan bas ettiler bende uyku sersemi olduğum için istemiyorum sağ ol istemiyorum dedim ne zaman müsait olursunuz dedi tekrardan sağ ol dedim istemiyorum sesini yüksek şekilde bir şeyler dedi kapattı kimse bana bağırarak konuşamaz 🤬😡🤬😡

13 Aralık 2024 17:11

21 Şubat 2025 14:13