Sefa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 20:03

QNB Bankası, müşteri olursanız faizsiz şekilde 45.000 TL kredi vereceğini (25.000 nakit avans, 20.000 kredi şeklinde) söylüyor ama müşteri olduktan sonra kredi ve kredi kartı için herhangi bir başvuru yapınca reddediyor. Benim kredi notum 1500 puan üstü, Enpara'da 70.000 liralık kredi kartım olmasına ve Enpara olarak sürekli 100.000 TL kredi teklifi sunmasına, hiçbir şekilde borcumu geciktirmediğime rağmen QNB'nin kendi mobil uygulamasında direkt reddediyor. Tehlikeli statüsünde gösteriyor. Bilginiz olsun, parayı vermemek için bahane sunuyorlar. Faizsiz kredi alacağım diye bu bankaya müşteri olacağım diye uğraşmayın (kredi risk puanımda fotoğraflarda var, banka zaten kendi görebilir. İnsanlar gerçeği görsün diye yüklüyorum, yani tüm bankalar beni risk kategorisine bile almıyorken hatta iyinin iyisine koyuyor ama ne hikmetse QNB riskli olarak gösteriyor. Beni tabi yersen).

15 Kasım 2024 20:17 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Sefa
Sefa
19 Kasım 2024 10:52

Beni aradılar bugün 4 gün sonra işte sebebini söyleyemiyoruz ama olumsuz sonuç almışlar tahminim sistemde maaşım gözükmüyor diye ama ben banka üstünden almıyorum maaşımı aşağıya fotograf ekledim sadece Enpara üstünden ödediğim borçların bir fotoğrafı ( her ay borçlarını tam bir şekilde ödüyorum asgari falan tarzında değil borç neyse onu ödeyen biriyim ) maaşı olmayan adam bunu nasıl ödüyor diye düşünmüyor ya da düşünmek istemiyor maaşım gözükmemesine rağmen VakıfBank kredi kartı verebiliyor ( devlet bankaları daha zor verir ) ama QNB veremiyor ben bu bankadan hesap açtığıma pişman oldum şahsen çözüm odaklılıktan ziyade canlarının istediğini yapıyorlar

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Notum Yüksek Olmasına Rağmen Faizsiz Kredi Kampanyasından Yararlanamadım Ve Açıklama Alamadım

08 Ekim 2025 12:53
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:10
Sıfır Faizli Kredi Hayal Kırıklığı
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 15:08
Malatya sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 05:59

12 Mayıs 2025 23:47