Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell Mobil İnternet Kullanamıyorum Ve Bu Konu İle İlgilenmiyorlar

Rafet
14 Eylül 2023 10:06

Yıllardır Pttcell müşterisiyim ve yıllardır telefonumdan Wi-Fi ile internete bağlanabiliyorum ancak mobil olarak bağlanamıyorum. Ev dışında pek kullanmadığım için sorun etmedim. Ancak şimdi mobil internete girmem gerekiyor. Pttcell müşteri hizmetlerini aradığımda 4GB paketimin bitmiş olduğunu ve bu yüzden internete giremediğimi söylediler. Bende zaten sorunumun mobil olarak internete girememek olduğunu söyledim ve bu paketi benim kullanmamın mümkün olmadığını söyledim ve kimin kullandığını sordum. Onlar da bunu bilemeyeceklerini denemek için ek paket satın alıp telefonda interneti kullanabileceğimi söylediler bunun için telefona mesajla ayar göndereceklerini söylediler. Ne ayar gönderen oldu, ne de ben interneti kullanabiliyorum. Daha önceki paketimde 15GB internet vardı ve ben aşağı yukarı 5 senedir mobil interneti cep telefonumdan kullanamıyorum. Paketim bitti dendiğine göre bu interneti kim kullanıyor öğrenmek istiyorum. İnterneti kullanamayacaksam hattımı başka bir operatöre taşımak istiyorum. Bir de şaka gibi 15GB'dan 4GB! A geçiş yaptığım için 50TL ücret aldılar, kullanmadığım internetin parasını ödettirip duruyorlar.

Saray
17 Kasım 2023 09:43
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell Haksız Aşım Ücreti Saçmalığı

Muzaffer
23 Şubat 2024 11:00
Pttcell Haksız Aşım Ücreti Saçmalığı
Okan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 17:01

Taahhüt Bitmeden Operatör Değişikliğinde Fahiş Ceza Ücreti Şoku