Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Mu Aman Ha Uzak Dur!

01 Ağustos 2023 10:47

Mart ayında Pronto Tour un Şaşkınbakkal'daki sentur turızm adı altındaki acentesine gittik. Ağustos ayı olacak şekilde balayımız için İspanya turu satin aldık. Tüm vize ve tur ücretlerini ödedik. Bizden haber bekleyin vizeye başvurmamız gereken zaman size haber vereceğiz dediler. Haziran oldu, temmuz oldu kimseden bir haber yok. En sonunda temmuzun ilk haftası biz aradık vize randevumuz ne zaman diye şu an İspanya kapalı vize randevusu alamıyoruz 1 hafta daha bekleyelim eğer hala kapalı olursa tur iptali yapacağız dediler. 1 hafta geçti hala ne arayan var ne soran biz gittik acenteye tabi yine. Vize randevusu alamıyoruz tur iptali yapacağız dediler, iptal etmeyelim başka bir tura çevirelim en azından dedik Çünkü mart ayında ödediğimiz parayla ağustos ayında zaten bir şey yapamazdık. Onca ilgisizliğe, peslerinden koşuşturmalarımıza rağmen yine akıllanmayıp oradan Yunanistan turu aldık. 15 ağustosta tur basliyor ve bugün ayin 1i hala vize randevusu bekliyoruz. Kesinlikle bilgi verilmiyor haber alamıyoruz ve çok mağdur olduk. He bir de bunun dışında İspanya tur ücreti daha pahalıydı onun ücret iadesi (200euro) yatacaktı güya. Hala onu bekliyoruz. Acenteyi aradığımızda vize randevusu sorduğumuzda bizim elimizde olan bir şey değil diyorlar, aynı şekilde ücret iadesini sorduğumuzda da. Pronto Tour'UN elinde olan tek şey bir güzel paranızı almak sonrada hiçbir şeye karışmamak. Arkadaşlar o acentenin kapısından adım atmayın derim size verebileceğim en güzel tavsiye bu hayalleriniz çöp oluyor yoksa.

01 Ağustos 2023 14:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İade işlemleriniz yapılmıştır, temsilcilerimiz en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapacaktır. Saygılarımızla Prontotour

Merve
Merve

Kesinlikle katılıyorum. Benzer bir durum bizim de başımıza geldi. Parayı erkenden alıyor ve mümkün olduğunca müşteriyi oyalıyorlar. Amaçları zaten kaliteli hizmet değil paranızın üzerine oturmak.

28 Ağustos 2024 12:40
Pronto Tour Gitmediğim Vize Görüşmesinin Ücretini Kesiyor
Pronto Tour Gitmediğim Vize Görüşmesinin Ücretini Kesiyor
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 13:50

Yasemin