Profilo Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma, Sıkma Vb. Problemleri

18 Nisan 2024 17:52

Çamaşır makinemde ilk aldığımdan beri yüksek sesli çalışma, gürültü, sallanma gibi problemler mevcuttu. Defalarca servis geldi ancak sorun çözülmedi. Ürünün değişimini defalarca talep ettim fakat sonuç alamadım. Bu yüzden bu platform aracılığıyla durumu ifade etmek istedim. 2023 Mayıs-Haziran aylarında tarafıma yetkili bir kişi yönlendirildi. Gelen kişi, makineyi inceledi ve önce kazanın değiştirilmesini, ardından sorun devam ederse değişimin değerlendirileceğini söyledi. Makinenin kazanı değiştirildi. Bir süre sorunsuz kullanıldı ancak aynı sorunlar tekrar etmeye başladı ve son zamanlarda sıklığı arttı. Teknik servis talebinde bulundum ve bugün teknik servis geldi. Problemin olmadığı bir zamana denk geldiler ve problemin çamaşırların düzensiz yüklenmesinden kaynaklandığını belirttiler. Ben, bir makineye ne kadar çamaşır konulması gerektiğini biliyorum ve buna dikkat ediyorum. Sorun yaşandığında çektiğim videoyu (videonun eklendiğini belirtiyorum) göstermek istediğimde, videoyu izlemediklerini söylediler. Artık ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Video çekip göstersem izlemiyorlar, çamaşırları tartıp sonucunu fotoğraflasam ona da bakmıyorlar. Profilo markasını iyi olarak biliyordum ve bu yüzden tercih etmiştim fakat bu olaylar nedeniyle hayal kırıklığına uğradım. Hem ben hem eşim yoğun çalışıyoruz. Teknik servis için harcadığımız zamana mı yoksa ayıplı bir ürüne giden emekle kazandığımız paraya mı üzüleceğimizi bilemiyoruz. Şikayetvar'da gördüğüm kadarıyla Profilo'nun CGA25200TR model çamaşır makinesi hakkında benzer şikayetler mevcut. Bu ayıplı ürün için insanların mağdur edilmesi, böyle tanınmış bir markaya yakışmadı.

19 Nisan 2024 10:06 (Şikayetten 16 saat sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
20 Haziran 11:58