Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
17 Mart 2024 00:39

Profilo çamaşır makinesinin çamaşırları kullanılmaz hale getirmesi yıkanan çamaşırlarda tüylenme olması ve bu sorunları Profilo teknik çalışanının ve müşteri hizmetlerinin normal karşılaması makinede sorun olmadığını söylemesi inanılmaz. Şunu anladım ki Profilo markasını tercih etmemek lazım. Önemli olan makineyi aldıktan sonra ki destek. Makineden müşteri olarak memnun değilim deme durumun yok. Makine iyi her zaman kullanıcı programı bilmiyor. Profilo Profilo değil bence. İsminin gereğini yapmıyor. Kullanamadığım mahvettiği giysilerimin ücretine kadar vermesi gerek diyorum

04 Nisan 2024 15:25

Profilo kadar müşteri memnuniyetsizliği olan ve kalitesiz olan bir firma yok sanırım. Profilo teknik elemanları çok saygısız. Profilo'dan küçük ev aleti bile alınmaz bunların ürünle alakalı sorunu çözememe gibi bir yetersizlikleri var. Bu yüzden ki Profilo yu evinize sokmayın.

Profilo dan uzak durmanız gerek çünkü kalite sıfır Profilo dan uzak durmanız gerek çünkü kalite sıfır Profilo dan uzak durmanız gerek çünkü kalite sıfır

04 Nisan 2024 12:07

Ek
17 Mart 2024 11:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

Çiçek
23 Aralık 2023 08:00
Resat sonuçtan hiç memnun değil

Resat
28 Ekim 2023 16:55
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
19 Haziran 2024 18:14
"Şikayetim yayınlandığı an beni aradılar ve teknik ekipten çok saygıdeğer birisi (i... Bey) yönlendirildi. Makinede ki sorun tespit edildi ve gerekli parça değişimleri yapıldı. 1 hafta içinde makine teslim edildi. İlk denemeyi yaptım ve makinem den çamaşırlarım tertemiz çıktı. Bu süreçte çağrı ekibinden r... Hanım bize her türlü bilgilendirmeyi ve desteği sağladı. Allah hepsinden razı olsun. İşimi güzel yapan insanlar hep olsun. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."
Profilo Çamaşır Makinem Kirli Çıkarıyor

İpek