Profilo Çamaşır Makinem Sıkma Yapmıyor

Hatice
21 Kasım 2023 17:49

Profilo çamaşır makinemizi alalı 2 yıl oldu. 1,5 yıldır eve servis gelip duruyor. Makinenin içinde değişmeyen parça kalmadı; ancak makinem bir türlü sıkma yapmıyor. Her gelen teknisyen, cihazın çok akıllı olduğunu söyleyip fazla çamaşır yüklendiğini belirtiyor. Evet, cihaz akıllı; biz değiliz öyleyse. Üzerinde yorgan programı yazan makinede yorgan yıkayamazsınız diyorlar; o zaman neden fabrika çıkışında üzerinde yorgan yazıyor? Yorgandan vazgeçtim, artık 2 adet lastikli çarşafı aynı anda atmayın, bornoz yıkamayın diyorlar. O zaman neden makinelere bu kadar para verip evlerimize alıyoruz? Değişim olması gerektiğini firmaya ilettiğimizde, firma sıfırıyla değiştirmeyi kabul etmedi. Kesinlikle bu kadar kötü bir marka görmedim.
Çok pişmanım, keşke tercihim başka bir marka yönünde olsaydı.

21 Kasım 2023 18:28 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla

25 Ocak 2025 02:15
Derya sonuçtan memnun

Derya
01 Temmuz 2025 16:24
"Sorunumuza geç otur olsa da bir çözüm bulundu makinemiz sonunda hazırlığını bitirdi ve teslimat için yola çıkmış teşekkürler"
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
20 Temmuz 2023 16:34