Profilo Çamaşır Makine Sorunu

07 Şubat 2024 00:59

Merhaba, Profilo marka çamaşır makinesi satın aldık İzmir Bayraklı'daki Westpark mağazasından. Oradaki yetkili kişi, bize anlaştığımız model yerine sisteme başka bir model girmiş. Eve gidip kodunu girince, istemediğimiz makinenin bize verildiğini fark ettik. Ertesi gün iptal işlemi yaparak, anlaştığımız modeli aldık; ancak yetkili 'Bu model elimizde yok, cumaya kesin gelir' dedi. Kabul ettik ancak makineyi tam 15 gün bekledik ve bu süreçte çok pişman olduk. Makine İstanbul'dan gelecekti. Profilo'yu defalarca aradık. Yaz günü çamaşırlar birikti ve 15 günün sonunda makine nihayet geldi. Ancak, üçüncü yıkamada makineden 'pat pat' sesler gelmeye başladı. Servis çağırdık, bir hafta sonra geldiler ve makinenin yaylarını yağladılar. Ses devam edince, makinenin bir haftalık yaylarını değiştirdiler. İki ay sonra bu sefer de lastiklerinde sorun yaşadık; lastik parçaları dağılmaya başladı. Sesin ve lastiğin videosu elimde mevcut. Makineyi hiç kullanmamış gibi suçu bize atıyorlar, ancak kabul etmiyorum. Profilo markasını ilk defa tercih etmiştim ve çok pişman oldum. 15 yıllık evlilik sürecimde hiçbir zaman böyle bir sorunla karşılaşmadım. Makinenin değişimini talep ediyorum. Yayların değişimi sırasında bu konuyu dile getirdim ancak ilgilenmediler. Şimdi ise lastik sorunu üzerine yine değişim istiyorum. Artık bu makineyi istemiyorum, yenisini talep ediyorum. Lütfen anlayış gösterin.

07 Şubat 2024 10:45 (Şikayetten 9 saat sonra)

07 Şubat 2024 18:41

Sizin müşteri temsilciniz bizimle iletişime geçti fakat parçanın değişimini sağlarız diyor biz bunu kabul etmiyoruz makinenin komple yenisiyle değişimini talep ediyorum aksi takdirde bu şikayet vardan başka mecralardan çok daha fazla iletişime geçeceğiz bilgilerinize sunarım iyi günler.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ses Yapan Yeni Çamaşır Makinesi Sorunu

16 Ocak 2024 17:12
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
03 Ocak 2024 12:43
Profilo Sürekli Arıza Veren Ürün
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Sedef