Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bayisiyle Yaşanan Fatura Sorunu Ve Ürün Problemi

Profilo Bayisiyle Yaşanan Fatura Sorunu Ve Ürün Problemi
Emrah
30 Kasım 2024 15:42

Bir ay önce Aksaray Profilo bayisinden ankastre set aldık. Setin ocağı, alevin çıktığı gözlerin dibinden cihazın içine su alıyordu ve çakmaklığın sürekli çalışmasına neden oluyordu. Sızan sıvılar, cihazın içinden geçip mutfak dolabına sızıyordu. Ürünü değiştirmeye çalıştık ama sonuç alamadık. Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmemiz söylendi. Ürünün faturasını almam gerekiyordu ama Profilo bayii bize ilk kestiği faturayı vermeye yanaşmadı. Kendi yeniden uydurma fatura düzenleyip iade edeceğimiz ürünün fiyatını yarı fiyatının altı bir fiyat gösterip yeniden fatura etmiş, bize onu verdi. Yani ürün iade olsa bile 10 bin liralık ocak 4 bin lira fatura edilmiş. Profilo bayisi böyle bir şeyi nasıl yapabiliyor? Bayinin ismi Fatih Ticaret Elektrikli Ev Aletleri, Aksaray merkez.

30 Kasım 2024 16:36 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ve Eski Ürün Teslimatı Sonrası Müşteri Mağduriyeti

Serpil
06 Mayıs 2025 23:26
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
29 Temmuz 2024 20:11

Merve
02 Mayıs 2024 20:05

Muharrem
06 Ocak 2025 16:54
Mecbure sonuçtan hiç memnun değil

Mecbure
11 Ağustos 2023 00:07