Porland kargo takip

9 Şikayet

(93 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Nida sonuçtan hiç memnun değil

Porland Online Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Sorumluluk Almadı

Nida
04 Aralık 2025 16:57
Mina sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Ürün Satışı Ve İptal Talebimin Reddedilmesi

"Teşekkürler"

Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı

Sakine
05 Haziran 2024 02:34
Porland Kargom Başkasına Teslim Edilmiş Ulaşamıyorum Mağdurum Şu An.
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
09 Şubat 2024 15:01

"Ertesi gün ürünü almış olduğum Bursa Sur Yapı Porland şubesine gidip durumu anlattım. Onlar da bana markanın prosedürlerinden bahsettiler. Mağduriyetimden ve süreçten çok fazla yorulduğumu dile getirdim, müşteri temsilcisiyle görüşme yapmamı ve onların da iletişime geçeceğini süreci takipte kalmamı söylediler. İlk mesai günü tekrar Emre bey tarafından aranarak marka ile iletişim kurdum. Emre bey sureci en başından beri takip ettiği için mağduriyetimi anladı ve daha fazla mağdur olmamam adına Sur Yapı Porland şubede hasarlı olan ürün stokta ise temin edebileceğimi söyledi. Sonrasında şubeye gidip Buket hanımı buldum. Konu hakkında bilgisi vardı. Teşhir ürünlerinden daha az kusurlu bir ürünü seçip teslim aldım. Buket hanım kağıda sararak ürünü verdi, poşeti isteğim doğrultusunda verdi isteksiz tavrını anlamsız buldum. Ve 2.5 ayın sonunda bugün 12 kişilik yemek takımımı nihayet ki tamamladım. Porland müşteri temsilcisi olan ve sürecim ile ilgilenen Emre beye çok teşekkür ediyorum. Marka kesinlikle kalite kontrol ekibini güçlendirmeli böyle mağduriyetler markayı fazlaca aşağı çeker. Sipariş sonrası yaşadığım mağduriyet dolayısıyla bir daha markayı tercihi edeceğimi hiç düşünmüyorum."

Porland 2 Kez Kusurlu Ürün Gönderdi Mağdur Edildi
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
20 Aralık 2023 01:34