Yeni Alınan Ütü Geri Çağrıldı, İade Talebim Dikkate Alınmadı

27 Aralık 2024 20:465.535

13 Ekim 2024 tarihinde Philips psg9050/20 kazanlı ütüyü satın aldım 29 Kasım günü ürünün geri çağırılma kapsamında olduğunu öğrendim. 11 aralıkta ürün benden alındı. Ürünün nasıl bir süreçten geçeceğini sorduğumda içinin açılıp bakılacağını söylediler. Ve daha alalı 2 ay bile olmayan 20binden fazla para ödediğim ürünün açılmış olmasını istemediğini ve ürünü iade edip ücret iadesi talep ettiğimi hem müşteri hizmetlerine hem de servise söyledim. Servis ilgileneceğini ve ve iletişime geçeceğini söyledi. İki hafta geçti ve ürünün tamir edildiğini ve alabileceğimi bildiren bir mesaj aldım. Daha doğru düzgün kullanmadığım bir ürünün açılıyor tamir görüyor talebim olmasına rağmen ilgilenilmiyor. Asla ürünü istemiyorum ve iade talep ediyorum

30 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Elif Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

30 Aralık 2024 11:32

Elif Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Elif
30 Aralık 2024 11:36

İncelemişsiniz bravo benim alıp daha kullanamadığım bir ürünü sizin kendi geri çağırma talebiniz ile alıp içini açıp bana geri vermek istiyorsunuz. Ben neden bunu kabul edeyim ben daha doğru düzgün kullanmamışım. Alıp içini açmışsınız. Tamam şimdi alın diyorsunuz. Ve sorunumu çözmüş mü oluyorsunuz

24 Aralık 2025 10:50

Elif Hanım ben de bu ürünü almak istiyordum para iadesi alabildiniz mi? Teşekkür ederim.

PHILIPS Media Markt'in Müşteri Mağduriyeti Hakkında

7 Ağustos 2024 18:25872

14.02.2022 tarihinde Bursa Anatolium Media Markt'ten Philips buhar kazanlı ütüyü satın alırken 1 yıl cihaz koruma ve 3 y...

Tümünü Gör
Philips Ütüye Serviste Kimyasal Dökülmüş