Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ütü Geri Çağrıldı, İade Talebim Dikkate Alınmadı

27 Aralık 2024 20:46

13 Ekim 2024 tarihinde Philips psg9050/20 kazanlı ütüyü satın aldım 29 Kasım günü ürünün geri çağırılma kapsamında olduğunu öğrendim. 11 aralıkta ürün benden alındı. Ürünün nasıl bir süreçten geçeceğini sorduğumda içinin açılıp bakılacağını söylediler. Ve daha alalı 2 ay bile olmayan 20binden fazla para ödediğim ürünün açılmış olmasını istemediğini ve ürünü iade edip ücret iadesi talep ettiğimi hem müşteri hizmetlerine hem de servise söyledim. Servis ilgileneceğini ve ve iletişime geçeceğini söyledi. İki hafta geçti ve ürünün tamir edildiğini ve alabileceğimi bildiren bir mesaj aldım. Daha doğru düzgün kullanmadığım bir ürünün açılıyor tamir görüyor talebim olmasına rağmen ilgilenilmiyor. Asla ürünü istemiyorum ve iade talep ediyorum

30 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Aralık 2024 11:32
Elif
Elif
30 Aralık 2024 11:36

İncelemişsiniz bravo benim alıp daha kullanamadığım bir ürünü sizin kendi geri çağırma talebiniz ile alıp içini açıp bana geri vermek istiyorsunuz. Ben neden bunu kabul edeyim ben daha doğru düzgün kullanmamışım. Alıp içini açmışsınız. Tamam şimdi alın diyorsunuz. Ve sorunumu çözmüş mü oluyorsunuz

Tc Tülay
Tc Tülay

Elif Hanım ben de bu ürünü almak istiyordum para iadesi alabildiniz mi? Teşekkür ederim.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Dst 8040/30 21 İş Günü Olan Ütünün Tamir Süresi Geçti

19 Eylül 2024 16:47