Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Aksesuar Sorunu

Philips Kahve Makinesi Aksesuar Sorunu
11 Aralık 2024 20:32

Mediamarkt'tan aldığımız Philips 5144/70 kahve makinesini 1 senedir severek kullanmaktayız, öyle ki evin dışında ofise 2200 serisini aldık ve annemlere 4300 serisini aldık. 5144 cihazımızın alırken yanında gelen ve orijinal parçası olan süt haznesi altından süt damlatmaya başladı. Servise gönderdim ve 1 hafta sonra gelen cevap, aksesuarın garantisi olmadığı yönünde ve ücretli sipariş verebileceğimiz söylendi. Aksesuar garantiye dahil değilmiş ki biz bunu ayrıca satın almadık; kutu içeriğinde bulunan makinenin parçası. Üründe zorlama olmadı, kırılmadı, işlevselliğini kaybetti. Bu durumda tüketici haklarımı kullanmadan önce sizden tekrar inceleme ve ücretsiz parça değişimi talep ediyorum.

13 Aralık 2024 09:59 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Aralık 2024 14:25
22 Aralık 2024 20:57

Gerek yetkili servisten yazılı olarak gerekse telefonla beni arayarak orijinal kutu içerisinde çıkan parçanın garantili olmadığını söylediniz, hukuki haklarımı kullanmaya başladığımı bilgilerinize sunarım, yasal haklarımın dışında sosyal medya örgütlenmesinide başlattığımı bildirmek isterim zira gördüğüm okuduğum kadarıyla Philips Türkiye'de hukuksuzca ve sadece kendi tarafından kararlar vermekte, teşekkürler.

27 Şubat 2025 16:33
philips-kahve-makinesi-aksesuar-sorunu-1.pdf

Philips Türkiye sattığı ürünün arkasında durmadığı için tüketici hakkımı aradım ve sorunuma bir muhatap bulabildim, bu olaydan tecrübem şu ki; Philips Türkiye'de hukuksuzca kendi çıkarlarını gözeterek karar vermekte, garanti koşullarını müşteri zor kullanarak alabilmektedir, mağdur olanlara yardımcı olması için belgeyi görsellere ekliyorum.

Philips Kahve Makinesi İçin Yedek Süt Haznesi Bulamıyorum

12 Haziran 2025 18:33
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Philips Latte GO Süt Haznesi Bulunamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

15 Haziran 2025 22:55
Philips Latte GO Süt Haznesi Bulunamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum
Levent sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 13:36
Can sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 17:49
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 20:40

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri