Toygun sonuçtan çok memnun

PHILIPS Ev Aletleri Philips AMF870/15 Isı Ayarı Yapılamıyor

PHILIPS Ev Aletleri Philips AMF870/15 Isı Ayarı Yapılamıyor
31 Mayıs 2024 08:56
Toygun'un Teşekkür Mesajı
“Evimde onlarca Philips ürünü mevcut, bir üründe memnuniyetsiz olduğum için bu markayı bırakmak gibi bir niyetim yoktur. Gösterilen ilgi ve hızlı çözüm için teşekkür ederim”

Dün Piazza Maltepe AVM Vatan Bilgisayar'a giderek Philips AMF870/15 ürününü görmeye gittim. Teşhirdeki ürünü çalıştırdılar ancak içinde filtre olmaması ve uzaktan kumandasının kayıp olması sebebiyle tüm özelliklerini göstermediler. Cihazın ısı ayarı yaptığını ve böylelikle istediğimiz ayarı yaparak soğutma ısısını da ayarlayabildiğimizi söyledikleri için stoktaki son ürünü satın aldım. Evim Piazza'ya yakın olduğundan hemen eve geldim ve çalıştırdım. Ancak kullanım kılavuzunu ve her türlü tanıtım videolarını izlememe rağmen sıcaklık ayarını bir türlü yapamadım. Cihaz, ortam sıcaklığı gece 21°C'ye düşmesine rağmen 28°C ayarını değiştirmiyor. Cihazı iade etmek istedim ancak mağaza kabul etmedi. Servis çağırın, rapor tutsun, rapora göre iade alınır diye belirttiler. Ancak cihaz kesinlikle anlatılan performansta değil. Sadece fan ayarı yapılıyor, ısı kontrolü olmuyor. İadesini talep ediyorum.

31 Mayıs 2024 12:14 (Şikayetten 3 saat sonra)
31 Mayıs 2024 18:56

Philips müşteri hizmetleri vasıtasıyla satın aldığım cihazın deneme süresi içinde iade edebileceği bilgisi paylaşıldı ve cihazımı yönlendirilen firmaya belge karşılığı teslim ettim.

31 Mayıs 2024 19:02

Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 11:33
Hava Temizleyici Kabusu: Koku Problemi
Benek sonuçtan hiç memnun değil

Tamir Edilemeyen Hava Temizleyici Ve İade Talebi

28 Mart 2025 03:46