PHILIPS Ev Aletleri Philips Air Performer 8000 Isıtma Modunda Ses Sorunu!

25 Mayıs 2024 17:557.702

Philips Air Performer 8000 cihazımızı henüz yeni aldık sayılır. Soğuk havalarda ısıma modunu açtığımızda cihazda genleşmeden kaynaklı çat çut gürültülü ses çıkarma sorunu var. 18.000,00 TL vererek aldığınız bir üründe ve Philips markasında böyle bir ses normal olamaz. Gece uyurken hele ki cihaz uyku modundayken çıkardığı bu çatır çutur gürültülü sesten uykumuzdan uyanır durumdayız. İncelemesi için Ankara Çankaya'daki Philips yetkili servisi olan Volkan Elektronik ürünü normaldir genleşme sesi bu diye geçiştirdi. Eklediğim videoda'da göreceğiniz gibi cihazın çıkardığı bu ses normal olamaz ucuz ve sıradan bir marka almıyoruz. Uykumuzdan uyandıracak kadar ses çıkartan bu cihaz kalite departmanından nasıl geçti acaba. Sorunumun çözümünü eğer bu hala bu sesin normal olduğu iddiası varsa iadesini istiyorum. Philips markasına hiç yakışmıyor.

3 Destek
27 Mayıs 2024 12:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederim. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

27 Mayıs 2024 16:20

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak sizin adınıza ilgili departmanımıza mail atılmış olup gelen bilgi cihazınızın merkez servisimiz de detaylı olarak incelenmesi yönündedir. Volkan Elektronik servisine ürünü teslim etmeniz durumunda sizin için ürününüz genel merkezimize yönlendirilerek yardımcı olunacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

İbrahim
27 Mayıs 2024 19:33

Merhabalar, Cihaz zaten Volkan Elektronik'te duruyor, kendilerinden teslim alabilirsiniz. Teşekkürler

Philips Air Performer 8000 İle Sürekli Sorun Yaşıyorum

3 Ocak 2025 22:046.175

15.07.2024 tarihinde almış olduğum Philips Air Performer 8000 hava temizleyici, aldığım günden beri bir süre çalıştıktan...

Philips Air Performer 8000 İle Sürekli Sorun Yaşıyorum

Tümünü Gör
Philips Hava Temizleyici Makinesinde Cızırtı Sesi

Philips HavaTemizleyici Makinesinde Cızırtı Sesi

Emir
Philips 900 Seri Hava Temizleyicisi Sıkıntısı!

Philips 900 SeriHava Temizleyicisi Sıkıntısı!

Ebru
Philips Hava Temizleyici Filtre İşareti Sönmedi

Philips HavaTemizleyici Filtre İşareti Sönmedi

Gülfer
Philips Hava Temizleme Cihazı Sıkıntılı!

Philips HavaTemizleme Cihazı Sıkıntılı!

Burak
Philips AMF870/15 Air Performer 3'ü 1 Arada Fan Arızası!

Philips AMF870/15Air Performer 3'ü 1 Arada Fan Arızası!

Berk
Philips Ev Aletleri Cihazı Asla Sıfırlayamıyorum!

Philips EvAletleri Cihazı Asla Sıfırlayamıyorum!

Ömür

Öne ÇıkanKonular