Philips Ev Aletleri Akıllı Düdüklü Tencere Sorunu!

26 Aralık 2024 00:07

Ben Philips Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere HD2151/62 aldım. 6 ay kullandım çok memnundum temizleme esnasında iç lastiği koptu. Ürünün temini için defalarca Philips'e ulaştım fakat her seferinde lastik stoğu yok deyip beni geçiştirdiler. Aylar sonra daha 6 aylık ürünün sadece lastik değişimi yapılamayacağını tüm kapak set olarak değişeceğini ve bunun için de benden para talep ettiklerini söylediler.
Daha yılı dolmamış ve garantili olduğunu sözüm ona söyledikleri ürünün lastiği için ürünün kendisinden çok para talep ettiler. Philips gibi bir markayı tercih ettiğim için ilk kez çok pişman oldum firma olarak mağduriyetimi gidermelerini ve ürünü tekrardan kullanılır hale getirmelerini istiyorum... Yoksa bu kötü imaj firma için hiç hoş olmayacak.

27 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Müge Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

27 Aralık 2024 15:53

Müge Hanım Merhaba, Sizinle gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmemizde konuyu detaylı olarak ele aldığımızı ve size yardımcı olabilmek adına gerekli adımları attığımızı paylaşmak isteriz. Sorularınız ya da talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Geri bildiriminiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Elektrikli Düdüklü Tencere Kapak Arızası Ve Garanti Dışı Tamir Ücreti Mağduriyeti

16 Mayıs 14:53
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 12:54
PHILIPS Ev Aletleri Philips Markası Ürünlerinin Arkasında Durmuyor
PHILIPS Ev Aletleri Philips Markası Ürünlerinin Arkasında Durmuyor

21 Aralık 2024 17:06

06 Mart 2024 14:28
PHILIPS Ev Aletleri Philips Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Patlayan Düdüklü Tencere Ve İade Sorunu

15 Ocak 21:26