Canan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 17:05

Philips dikey süpürgeyi araştırarak aldım ama çok çabuk sürekli filtre uyarısıyla ilgili sıkıntı veriyor. Temizleme yapsam da 10 dakika sonra yine filtre uyarısı veriyor. Bir kere servise götürdüm, iyice temizlensin diye not yazmışlar. Ben kılavuza göre temizliyorum, her süpürmede filtresini çırpıyorum ama yine de filtre hatası veriyor. Philips'in daha önce normal kablolu süpürgesini kullanıp memnun kaldığım için aldım ama büyük hayal kırıklığı yaşadım. Geçen müşteri hizmetlerini aradığımda beni tekrar servise yönlendiriyorlar. Garantisi devam ediyor, eğer çözümlenmezse tüketici heyetine şikayette bulunacağım. İnsanlar o kadar parayı çöpe atmıyorlar. Mağdur oluyorum. Evi süpüremiyorum, makine daha çok zarar görecek diye.

17 Ekim 2024 08:40 (Şikayetten 7 gün sonra)

Canan Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

17 Ekim 2024 11:04

Canan Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
27 Eylül 2024 15:10
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
30 Aralık 2024 21:19
Philips Süpürge İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Pişmanlığı!

Neşe
11 Haziran 2024 22:53
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
19 Aralık 2024 10:16
Philips Ev Aletleri Dikey Süpürge: Sürekli Sorun Ve Hayal Kırıklığı!
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürgede Sürekli Filtre Sorunu ve Yetersiz Servis Hizmeti

Firdevs
27 Mayıs 00:18