Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 15:10

Philips dikey süpürgeyi araştırarak aldım ama çok çabuk sürekli filtre uyarısıyla ilgili sıkıntı veriyor. Temizleme yapsamda 10 dakika sonra yine filtre uyarısı veriyor sıkıldım artık bu durumdan. Müşteri hizmetlerini aradığımda da servise yönlendiriyor. Servisin çözümü hpa filtresini söküp atmakla buldu ama bu sefer motora zarar verebilir. İkinci şikayetim ise büyük bir hevesle silme başlığı aldım ama zemini çok ıslak bırakıyor ve sürekli damlatıyor bununla ilgili de servise gittiğimde, bunlar böyle yapacak bir şey yok gibi bir durum oluştu. Şimdiki aklım olsa silme başlığı ını hiç almazdım evde yer kaplamaktan başka bir şeye yaramıyor.

29 Eylül 2024 12:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ayşe Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Ayşe
07 Ekim 2024 14:47

Telefon görüşmelerinden sonra servise yönlendirildim servisle konuştuktan sorma tekrar müşteri hizmetlerine dönüş yaptım. Hiçbir çözüm sunamadılar aksesuara girdiği için. Bu süpürgelerin hpa filtresi kullanışsız verimsiz uygun koşullarda temizlememe rağmen sürekli filtre uyarısı veriyor temizlenmiyor. Her ay bin lira verip filtre alacaksanız kullanabilirsiniz. Müşteri hizmeti senede bir kere zaten değiştirilmesi gerekiyor diyor ben buna zaten razıyım alalı 9 ay olmuş 2 ay kullanmadım 3. Filtre bu. Hiç kullanışlı değil keşke almasaydım

Ayşe
07 Ekim 2024 15:08

Bu arada kullanıma bağlı falan gibi şeyler diyorlar benim evcil hayvanım yok normal bir ev tozunda bu uyarıyı veriyor onu da belirtmek isterim

Esma

Ayşe hanım merhabalar aynı üründen bende birkaç ay önce satın aldım ve aynı problemi birkaç haftadır yasıyordum internette çok araştırma yaptım herkes bundan şikayetçi. Ben bir çözüm buldum filtreyi taktiğiniz beyaz kısım var ya tıkanan şey o, diş fırçası olabilir başka bir fırça olabilir zarar vermeyecek şekilde fırçalayıp tozları temizleyin 2-3 dakika fırçalayın iyice tozlar çıksın ama zarar vermeden ve ıslatmadan. Benimkisi bu şekilde düzeldi. Eğer denerseniz geri dönüşlerinizi merakla bekliyorum :)

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
09 Ekim 2024 17:05

Philips Ev Aletleri Süpürge: Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis

08 Şubat 23:03
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
30 Aralık 2024 21:19