Süleyman sonuçtan memnun

Philips Azur Ütü 8000 Serisi Sap Kırık Su Tankı Çıkık

22 Ağustos 2023 01:01
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Markaya değil de Fatih Philips servise oradaki Arkadaşlara çok teşekkür ederim.👏🏻👏🏻❤️❤️ Vatan topkapının yönlendirdiği servis çözümcü değildi.”

4 ay önce Vatan Topkapı mağazadan Philips Azur 8000 serisi ütü aldık. Ütü 5 gün önce sap kısmı su tankı hizasından açıldı bizde Vatan Topkapı'ya servise getirdik. 5 gün sonra servis aradı ütünün sapı kırılmış dedi. 750 TL ücret istedi. Şaşırdık garantide diye değişin zaten 4 ay oldu. Garanti öder dedik yok sadece elektronik kısımları garantideymiş dediler. Bu neyin garantisi peki sapı sallanan ağır bir ütüyü elektronik bir arızası olması için mi bekleyeceğiz. Çok saçma Philips gibi bir marka bu kadar saçma bir uygulama yapmıyordur diye umuyorum. Bu karara servisler nasıl karar veriyor. Acil ütümün yeni bir ütüyle değişimini talep ediyorum. Olmazsa da Tüketici Hakları'na CİMER'e şikayet edeceğim.

29 Ağustos 2023 14:48 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Süleyman
01 Eylül 2023 12:54

Merhabalar tarafıma Philips tüketici kısmından maille ulaşıldı fakat hala problemli kısmın aksesuar olduğunu belirtip garanti dışı olduğunu söylüyorlar. 2 yıllık Garanti devam ettiği halde ücret talep ediliyor. Değişim olsa bile değişen parça aksesuar olduğu için yine garanti verilmiyor. Bu durumda ne yapmamı önerirler merak ediyorum benden ütü alacaklara tavsiye ürünü almadan önce kutuyu ısrarla açtırıp sağlamsa ütüyü alın sap ve aksesuar kısımları garantidemi mutlaka sorun ek garanti talep edin derim yeni favorim Tefal ütü ve Teknosa Vatan Topkapı 20 yıl sonra benim için bitmiştir. Arızalı ütüyü Vatan Topkapı'ya hediye edeceğim onarıp tekrar satsınlar diye.

Süleyman
17 Nisan 2024 22:43

07 Ekim 2023 09:53
Belma sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 11:07

Philips Ev Aletleri Kırık Ütü Tabanı

24 Nisan 2024 15:30
Philips Ev Aletleri Kırık Ütü Tabanı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Philips Azur 8000 Ütüde Garanti Ve Servis Sorunu: Yüksek Onarım Ücreti

16 Temmuz 22:22
Philips Azur 8000 Ütüde Garanti Ve Servis Sorunu: Yüksek Onarım Ücreti
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 17:37
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri