Aybars sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:24

22/11/24 Tarihinde Philips Aqua trio 9000 model ıslak+kuru şarjlı süpürge satın aldım. Yaklaşık 10 gün sonra kuru temizleme için kullanılan başlığında bir plastik parça üst kısımdan çatladı.

Philips kırılan parçanın kullanıcı hatası olduğunu ve garantiye sokmayacaklarını ilettiler.

23 bin tl verip aldığım süpürge elimde kalmış durumda. Servis parçaya 3500 TL istiyor. 10 gün içerisinde bu tarz bir sorun yaşıyorsam marka burda kendisini bir sorgulamalı diye düşünüyorum. Yani parçayı alırsın incelersin öyle bir şey de yok müfettiş beyler fotoğrafa bakmışlar ve kullanıcı hatası demişler.

Bu marka ile Dyson arasında kalmıştım. Keşke Dyson alsaymışız büyük hata etmişiz. Philips müşteri memnuniyeti sıfır.

13 Aralık 2024 08:54

Aynı konu ile alakalı başka bir kullanıcının mağduriyeti giderilmiş. Umarım aynı hassasiyeti bana da gösterirler.

13 Aralık 2024 09:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Aralık 2024 15:35
13 Aralık 2024 15:48

Bana deniliyor ki. Paylaşmış olduğunuz diğer kullanıcı ile aynı sorun değil diyorlar. Halı süpürürken toz haznesi çatlar ise biz bu makine ile ne yapacağız. Bir ürünü elinize alıp inceleyiniz sorun biz kaynaklı mı acaba diye. Ama yok sütte leke var sizde yok. Aldığım yere iade edeceğim bir daha asla Philips ürünü evime sokmam. Kimseye de aldırmam ayıp müşteriye yaklaşımınız. Burası Türkiye reklam ağızdan yapılır. Müşteriyi insan yerine koymazsanız daha çok kaybedersiniz.

Buket
Buket

Sorununuzu çözümledilermi

Orkun sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 21:51
"Hızlı geri dönüş ve aksiyon alarak mağduriyetim giderildi. Teşekkürler."

Philips Aqua Trio 9000 Kuru Temizleme Başlığı Kısa Sürede Kırıldı, Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti

09 Haziran 2025 14:30
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürgede Tasarım Hatası Ve Garanti Mağduriyeti

14 Mayıs 2025 17:25