Paycell Fireplay Games Ücreti Talebi

Osman
28 Nisan 2024 22:40

27 Nisan akşamı D-Smart uygulamasına üyelik için giriş yaptığımda beni Paycell'e yönlendirdiler. Fark etmeden Fireplay Games servisinden 179 TL'lik oyun satın aldığım mesajını aldım. Turkcell ve Paycell ile iletişime geçtim, ancak yardımcı olmadılar ve bana ücret iadesi yapılmayacağını söylediler. Kullanmadığım ve faydalanmadığım bir uygulama ya da oyun için ücret ödemek istemiyorum. Bilgim ve onayım dışında otomatik mesaj gönderip onaylatıyorlar ve bunu faturama yansıtıyorlar. Derhal ücretin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağım ve hem eşimin hem de kendi Turkcell hattımı iptal edeceğim.

28 Nisan 2024 22:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

29 Nisan 2024 08:46

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

01 Mayıs 2024 14:59

Değerli Müşterimiz, 01.05.2024 tarihinde sizinle telefonda görüşerek talebinizle ilgili detaylı bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Paycell

Süleyman

Merhaba... 17.07.2024 aynı olay benimde başıma geldi. Vodafone yi bende şikayet edeceğim yardımcı olmazlarsa. Hattımıda iptal edeceğim

Serkan
15 Mayıs 2024 10:42
Edanur sonuçtan memnun

Edanur
13 Aralık 2024 00:48
"Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için"
Turkcell Faturasında İzinsiz Ücretlendirme Sorunu
Turkcell Faturasında İzinsiz Ücretlendirme Sorunu