Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Mağduriyeti: Paul Mark'tan Hayal Kırıklığı

19 Aralık 2024 20:27

Haziran ayında Elazığ Paul Mark mağazasından 2 adet eşofman altı ve 1 adet eşofman üstü aldım. Ürünleri birkaç kez giydikten sonra tüylenme sorunuyla karşılaştım. Ürünlerin garanti süresi 6 aydı ve garanti süresi bitmeden, bitmesine 1 gün kala ürünü mağazaya göndererek garanti talebinde bulundum.

Ancak, geri dönüşte ürünümün garanti süresi bitmiş olduğu gerekçesiyle değerlendirmeye alınmadığı belirtildi. Halbuki, ben garanti süresi bitmeden önce başvurumu gerçekleştirmiştim. Mağazanın geç gönderimi nedeniyle garanti süremin dolmuş olmasını kabul etmiyorum. Bu durumun bedelinin bana yansıtılması oldukça üzücü ve mağdur edici.

Paul Mark Elazığ mağazasına ve yetkililerine: Bir müşteri olarak, yaşadığım bu olumsuz deneyimden dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Müşteri memnuniyetine daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda çözüm bekliyorum.

23 Aralık 2024 13:52

Elazığ Paul Mark şubesinden 2 adet eşofman altı ve bir adet üst almıştım. Ürünlerimde tüylenme sorunu yaşandı ve garanti kapsamında inceleme yapılmasını talep ettim. Ancak, başvurumuza inceleme yapılmadan "garantiye uygun değil" şeklinde bir red cevabı aldım.

Daha sonra, Şikayetvar platformu üzerinden firmaya şikayette bulundum. Şikayetim üzerine Paul Mark müşteri hizmetleri benimle iletişime geçerek ürünleri şubeye bırakmam gerektiğini ve gerekli işlemlerin yapılacağı bilgisini verdi.

Bunun üzerine müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeye dayanarak, ürünleri Elazığ Paul Mark şubesine teslim ettim. Ancak şube yetkilisi olan kasa sorumlusu, bu durumun kendilerine bildirilmediğini ve amirlerinin böyle bir işlemi kabul etmediklerini belirtti. Ayrıca, müşteri hizmetleriyle görüştüğüm için onlara yaptırım uygulayacaklarını söyledi.

Bugün tekrar Paul Mark müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, ancak halen olumlu ya da olumsuz bir dönüş almadım.

Ürünlerimin garanti kapsamında incelenmesi ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca, müşteri hizmetleri ile şubedeki yönetim arasındaki iletişim eksikliği nedeniyle yaşadığım mağduriyetin bir an önce giderilmesini bekliyorum.

Konu hakkında tarafıma en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ederim.

19 Aralık 2024 20:10

Haziran ayında Elazığ Paul Mark mağazasından 2 adet eşofman altı ve 1 adet eşofman üstü aldım. Ürünleri birkaç kez giydikten sonra tüylenme sorunuyla karşılaştım. Ürünlerin garanti süresi 6 aydı ve garanti süresi bitmeden, bitmesine sadece 1 gün kala ürünü mağazaya göndererek garanti talebinde bulundum.

20 Aralık 2024 10:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Konu, ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, Paulmark Müşteri Hizmetleri.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
22 Nisan 2024 15:55
Elazığ Paul Mark Ayıplı Ürünü İade Almıyor.
Esma sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 15:01
Paul Mark Mağazasından Alınan Eşofmanlarda Kalite Sorunu Ve İade Problemi
Paul Mark Mağazasından Alınan Eşofmanlarda Kalite Sorunu Ve İade Problemi

31 Ocak 2025 18:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 20:16

22 Eylül 2025 18:25