Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç 2. El'de Garanti Problemi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Emrah
22 Ekim 2024 15:48

Otokoç 2. El Denizli şubesinden geçen hafta araç aldım ve kısa bir süre sonra direksiyondan ses geldiğini fark ettim. Otokoç 2. El satış danışmanı aracı bana satarken 3 ay garantili olduğunu söyledi. Ben de buna güvenerek Ford Otokoç servisinden randevu aldım ve Otokoç Tamdestek hattından arıza kaydı açtırmak istedim. Ancak aracın garantisi olmadığını, aracı satın aldığım şubeye görüşmem istendi. Şubeyle yaptığım görüşme sonrası aracı herhangi bir tamirciye götürmemi istediler. Yani anlayacağınız araç satıldıktan sonra garanti falan yok maalesef. Reklamların gerçekle hiçbir ilgisi yok. Bir daha asla Otokoç 2. Elden araç almam.

15 Kasım 2024 15:44

Otokoç 2. El den araç aldım ve 3 ay 5000 km garantisi dolmadan acil nakit ihtiyacımdan dolayı satmak zorunda kaldım. Aracın yeni sahibi, aracın arızası nedeniyle beni aradı ancak Otokoç 2. El aracı başka birisine sattığım için garanti dışı kaldığını iletti. Garanti diye bir şey yok yani. Bir de güven diye reklam veriyorlar. Satarken de garantinin başka birisine satıldığında biteceğini söylemiyorlar ve yazılı hiçbir yerde yok. Beni mağdur ettiler.

23 Ekim 2024 08:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

Onur sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 08:47

Otokoç Firmasından Aldığım Aracın Otomatik Şanzımanı Arızalı Çıktı

Memre
24 Eylül 2024 11:08

Hasan
26 Şubat 2024 23:58
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç 2. El Mağdur Ediyor İletişime Geçmiyor

Metin