Otokoç Firmasından Aldığım Aracın Otomatik Şanzımanı Arızalı Çıktı

24 Eylül 2024 11:08

06/06/2024 tarihinde Denizli Otokoç 2. el şubesinden 2021 model, otomatik, dizel araç satın aldım. Aydın iline arabayı götürürken vites geçişlerinde ses olduğunu fark ederek bunu bildirdim. Otokoç yönlendirmesiyle 26/09/2024 gününe randevu verilmesine rağmen, 14/09/2024 günü Aydın Kahyaoğulları Renault Servisine götürdüm. Yağ değişimi sonrası sesin kesileceği söylenmesine rağmen sorun giderilemedi ve aracın şanzımanının tamir edilmesi gerektiği, 150 bin TL masraf çıktığı ve Otokoç'tan onay alınması gerektiği söylendi. Ancak Denizli Otokoç bu işlem için onay vermedi. Ben arabayı ilk aldığım günden beri gerek Denizli Otokoç firmasına telefonla, gerek mail göndererek, gerek müşteri hizmetlerini arayarak araçta sorun olduğunu söyledim. Kaldı ki yönlendirme olmasaydı, çözüm yoluna baştan gidilmeseydi bu aracı 7 gün içinde iade edebilirdim. Ben büyük ve güvenilir bir firma diye aracı Otokoç'tan satın aldım. Aracın sorununun giderilmesini veya aracın iade alınmasını istiyorum. Ancak hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Sözde güvenilir. İrili ufaklı hiçbir firmada ticari ahlak kalmamış, yazık bu ülkeye.

24 Eylül 2024 13:22 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Eylül 2024 15:01

Bana kesinlikle dönüş yapılmadı.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
27 Ekim 2024 10:03
Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Güven Kaybı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 08:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Otokoç Bakımsız Araç Şikayetimle İlgilenilmiyor

24 Haziran 2024 14:08
Mustafa sonuçtan memnun değil

Satın Aldığım 2. El Araçta Şanzıman Sorunu Ve Garanti Kapsamında Onarım Talebi

10 Ekim 2025 22:33
Satın Aldığım 2. El Araçta Şanzıman Sorunu Ve Garanti Kapsamında Onarım Talebi
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
21 Kasım 2023 15:25