Obilet Uçak Bileti Kupona Dönüştürme Problemi

28 Eylül 2024 21:3291.629

Obilet firmasının müşteri hizmetleri numarası olan 0850 532 ** numarayı aradım. Bilet değiştir seçeneğinden kupona çevirmek istedim. 1000 küsürlük ücret için 19 TL kupon yansıması yapıldı. Aramama rağmen bizlik değil denildi. Aldığım uçak firmasını arıyorum onlarda aynı şekilde söylüyor. Peki bunun sorumluluğu kimde. Böyle bir şey olması normal değil. Sizin gibi kurumsal bir firmanın böyle bir şey yapması doğru olmadı. Düzeltilmesini talep ediyorum.

28 Eylül 2024 21:34 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

28 Eylül 2024 21:45

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede bahsetmiş olduğumuz gibi, Uçak biletinizle ilgili talep ettiğiniz işlemler hava yoluna iletilir ve hava yolu firmasının bilet kuralları çerçevesinde hesapladığı tutarlar sizlerle paylaşılır. Onaylamanız durumunda işlem yapılabilir. Bu sürecin sadece Obilet'e özgü olmadığını, tüm havacılık sektöründe alınan biletin sınıfı ve kurallarına göre işlem yapılabildiğini belirtmek isteriz. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

2 Ocak 23:36

İki adet uçak bileti iptal ettim 2 TL para iade yapıldı müşteri hizmetleri suçu firma ya atıyor hakım onlara olsun

10 Aralık 2025 21:17

Bugün İzmit'ten ağrıya giden bir bilet aldık obilet.com sitesinden agrı Doğuş firma ismi 20 15 oradaydık bekledikte bayağı ama ne gelen ne de giden otobüs vardı içeride sorduğumuzda o firmaya internetten aldığımızı söylediğimizde öyle bir seferin olmadığını söylüyorlar bildiğiniz dolandırılmışız haram olsun o parada

Obilet'te Bilet Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

21 Kasım 2024 23:1092.652

Obilet firmasının müşteri hizmetleri numarası olan 0850***2 ** numarayı arayıp 2 dakika 48 saniye konuştuğum için fatura...

1 Yorum

Obilet Biletim Onaysız Kupona Çevrildi Param İade Edilmiyor

23 Nisan 2025 10:192.210

Obilet üzerinden gidiş-dönüş uçak bileti aldım. Biletimi uygulama üzerinden ertelemek istediğimde, 'Bileti kupona çevir'...

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı