Obilet Bilet İptali Sağlamıyor!

18 Ağustos 2023 21:211.433

18 Ağustos 2023 16:37

Obilet firması üzerinden Mardin Seyahat otobüs firmasından bilet aldım. Seyahatin gerçekleşmesine 12 saat olmasına rağmen biletimi iptal etmediler ya da açığa almadılar. Cebimizdeki paraya göz dikiyorlar. İnsanların seyahat planları değişebilir iş takvimleri değişebilir. Eskiden 3 saat uygulamayı şimdi otobüs firmasına göre değişir şeklinde küçücük yazılarla belirttiklerini iddia ediyorlar. Haram olsun. Yıllardır kazandırdığım para haram olsun.

Eki aç
18 Ağustos 2023 16:29

Obilet firmasından aldığım bileti seyahat başlamasına 12 saat olmasına rağmen iptal edemiyorum. Paramın iadesi ya da biletin açığa alınmasını talep ediyorum.

18 Ağustos 2023 21:45 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

18 Ağustos 2023 21:46

Arandım, sorun çözüldü. Teşekkür ederim.

18 Ağustos 2023 21:51

Merhaba Mehmet Emin Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Kaya
Benzer Şikayeti Var
4 Ağustos 2024 20:16

Buradan bilet alma yın

Kaya
Benzer Şikayeti Var
4 Ağustos 2024 20:15

Obilet ten uçak bileti aldım 3 adet 7500 ortalama iptal için 2900 lira kesinti yapılacak deniliyor hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar daha 1buçuk ay var uçuşa böyle bir şey olabilir mi

İzin Almadan Bilet Açığa Alınması Ve 23.400 TL Kesintisi

19 Mayıs 19:36186

Obilet uygulaması üzerinden 26 Mayıs Salı günü İstanbul – Üsküp uçuşu için tek yön, 23.400 TL tutarında bilet satın aldı...

İptal Edilen Sefer İçin Bilgilendirme Yapılmadı, Ücret İadesi Alamadım

8 Kasım 2025 13:0560.060

7 Kasım 2025 tarihinde Obilet üzerinden Yeni Lider Turizm firmasına ait 21.00 Ankara (AŞTİ) - Akkuş (Ordu) seferi için V...

1 Destek

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı