Monster Tulpar T7 Anakart Sorunu Ve Yüksek Tamir Maliyeti

20 Kasım 2024 14:53

Monster Tulpar T7 V22.2 laptopum bir sabah aniden açılmadı. Güç tuşuna bastığımda da cihaza hiç güç gitmemeye başladı. Laptopu Monster teknik servise gönderdiğimde ana kartının yandığı söylendi, elektronik cihazlarda böyle durumlar olabileceği söylendi. Laptop yaklaşık 1 ay serviste kaldı riskli bir işlem olduğunu ve tamir etmeyi deneyeceklerini söylediler. Bir ayın sonunda anakartın onarılamadığını ve ana kart değişimi için 19.900 TL ücret istendi. Laptopun sıcaklığı daima normal derecelerde iken ve herhangi bir kullanıcı hatası yokken neden adeta yeni bir bilgisayar ücreti ödemem gerekiyor? Her 2-3 senede bir ana kart yanması sebebiyle bu denli fahiş fiyatlar mı ödeyeceğiz? Kullandığım süreç boyunca yaşadığım olumsuzlukları göz ardı etmiş ve firmayı yakınlarıma önermiştim. Ama bu olaydan sonra yakın çevremde kimseye önermeyeceğim. Çözüme kavuşacağını düşünerek bir şikayet oluşturmamıştım şimdiye dek. Konu ile ilgilenilmesini ve bir an önce çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Talha sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 20:52
Tarık sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 02:03
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 19:53
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:36

08 Ekim 2024 11:00