Monster Laptop Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

17 Aralık 2024 11:37

Monster Abra a5 v15.6 kullanıcısıyım. Ekrana görüntü gelip gelmemesiyle ilgili bundan yaklaşık 3 ay önce Monster bayiine laptopumu bıraktım. Bana ekran sigortasında bir sıkıntı olduğunu değiştirmesi halinde sıkıntının çözüleceği söylendi. Tamam değiştirdik ürün geldi. İlk 2 hafta sorun yoktu 2haftadan sonra ürüne başlat tuşuna bastığım zaman açılmama oluyordu yazılımsal vs dedim statik elektrikle açılma taktikleri uyguladım biraz da olsa öyle geçiştirdim iş yoğunluğumdan laptopu çünkü geri bırakmak istemiyordum. Neyse aradan bir süre geçti. Artık laptop açılmıyor. HDMI ile 2. Ekrana görüntü alıyorum. Ama ekranda görüntü yok
1. Olarak Monster firması bana o zaman tarihli 2k fatura çıkardı. Şimdi aradığımda tekrardan sorun olması halinde tekrar fatura çıkaracağını söylüyor. Dalga mı geçiyorsunuz siz!
Hem parçayı değiştir ondan sonra parça bozulsun tekrar ücret isteyin. Monster'e yakışmayan bir durumdur.
Ehemmiyetli sorunumun çözülmesini arz ediyorum. Yoksa gerekli yerlere başvuru yapacağımı ve bir mühendis olarak yaşadığım tüketiciyi mağdur eden durumu anlatmaktan çekinmeyeceğimi gerek burda herek diğer mecralarda sesimi duyuracağımı ifade ediyorum. En kısa sürede sorunumun giderilmesini istiyorum

Mahmut
Mahmut
19 Aralık 2024 11:55

Evet beklediğim sonuç cevap yok bir ürünü tamir ettirdikten sonra 6 ay garanti vermek zorundasınız dava da görüşürüz.

01 Mart 2025 01:06
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

28 Şubat 2025 22:20
Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

Monster Laptop 5. Ekran Arızası Ve İlginç Durumlar

26 Eylül 2023 15:20
Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisinde Yüksek Tamir Ücreti Ve Sorumluluk Yüklenmesi

16 Ekim 2025 15:50
monster-notebook-servisinde-yuksek-tamir-ucreti-ve-sorumluluk-yuklenmesi-1.jpg
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Yanlış Batarya

02 Aralık 2024 20:21