Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Yanlış Batarya

Monster Laptop Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Yanlış Batarya
02 Aralık 2024 20:21

Monster Abra A5 laptopumu ekran sorunundan dolayı servise gönderdim. Ekranın bozuk olduğunu değişmesi gerektiği ve tamir ücretinin 10.600 TL olduğunu tarafıma bildirildi. Cihazın tamir edilerek gönderilmesini ve ücreti ödeyeceğimi kabul ettim. 11.11.2024 tarihinde cihazı teslim aldım. Bilgisayar ekranındaki sorun açılışta aynı şekilde devam ettiğinden dolayı servisle iletişime geçerek aynı gün ürünü tekrar geri gönderdim. 21 Kasım'da ürün ekran sorunu düzeltildi notu ile tarafıma tekrardan gönderildi. Şu an bilgisayarımın sol USB, Mikrofon, ve hoparlör girişleri çalışmıyor. Bataryası ise 4 dakika ancak gidiyor. Ben bilgisayarı ilk gönderdiğim de sadece ekran sorunu vardı, sonradan belirttiğim sorunların hiçbir tanesi ile karşılaşmıştım. Ayrıca tarafıma bilgisayara takılı olarak gelen batarya bilgisayarımın kendi orijinal bataryası değil, farklı batarya takip göndermişler. Bu bir aylık servis sürecinde bilgisayar olmadığından dolayı maddi olarak ciddi zararım oldu. Bilgisayarı tekrarda servise göndermeye korkuyorum artık. Bilgisayardaki arızalar ile ilgili mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesi talep ediyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Değişimi İçin Fahiş Fiyat.

Merve
31 Temmuz 2024 12:45