MNG Kargo Pos Cihazları Çalışmıyor

31 Mayıs 2024 12:43

MNG Kargo pos cihazları çalışmıyor. Kapıda kartla ödeme için ekstra ücret yansıtılan siparişlerimi 2 kez nakit ödemek zorunda kaldım. Ankara MNG kurumsal şube tarafından gelen kargolarım VakıfBank kredi kartı ya da banka kartını okumuyor. İlk getirdikleri gün almadım, cihazı kontrol etmeleri için ertesi güne bıraktım ancak ertesi gün de çalışmadı, mecburen nakit ödemek zorunda kaldım. Miktar bir kişi için az olabilir, ancak genele yayılınca haksız bir uygulama yapılıyor. Lütfen çalışmayan cihazlarınız ile teslimat yapmayın. İnsanları zor durumda bırakmayın. Nakit para taşıma alışkanlığının bittiği bir dönemde yaptığınız çok yanlış.

31 Mayıs 2024 13:24 (Şikayetten 40 dakika sonra)
Şirin
01 Haziran 2024 08:17

Lütfen sorunun çözüldüğünü dair beni bilgilendirin çünkü kart ödemeli sipariş veremiyorum kargonun gelip tekrar iade olmasını istemiyorum bir de size gönderdiğim takip numarasındaki firma ile irtibata geçip Kartla ödeme için yansıtan miktarı MNG tarafından tarafıma ödenmesini istiyorum

Rabia

Kartımdan para çekildi MNG sitesine girince 7.5 lira istediler kart bilgilerini girince 1000 lira çekildi lütfen para geri istiyorum

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 11:23
Erkan sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 12:42
"Sinan Bey'e ilgisinden ötürü teşekkür ederim."
Gizem sonuçtan çok memnun

02 Ocak 14:48