Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mini Aldığım Araçta Eksik Donanım Sorunu: Tüketici Hakkımızı İstiyoruz!

12 Eylül 2024 11:19

Mayıs ayında aldığım Mini Countryman aracımın Favoured paket olduğu ve bu pakette iç aydınlatma ve deneyim modlarının olduğunu biliyordum. Fakat aracımı teslim aldığımda bunların kapalı olduğunu, Türkiye'ye Favoured paketin bu şekilde geldiğini söylediler. Şimdi ise aradan 2 ay geçtikten sonra bu bahsettiğim donanımlar açık bir şekilde aynı fiyata, aynı donanım paketindeki araçlarda açık şekilde geliyor. İlgili donanımın araçlarımızda olduğunu, bunun sadece yazılım ile kısıtlandığını da biliyorum. Bu özelliklerin bir an önce bizim araçlarımızda da aktif hale getirilmesini talep ediyoruz. Bu bizim tüketici hakkımızdır. Aynı fiyata ve aynı donanımla ve aynı yıl model ve paketiyle satılan araçların birinde bu özelliği yazılımla kapatıp diğerinde açmak haksızlıktır. Bu haksızlığın giderilmesini umuyoruz.

14 Eylül 2024 09:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, MINI İletişim Merkezi

24 Eylül 2024 21:34

Sayın İlgili, Sözde "Sayın" müşterimiz diyorsunuz ama gerçekte değer verilmiyor gale alınmıyoruz. Şirketinize şikayetimi ileteli 15 gün oldu, şirketiniz bu otomatik yanıtı yollayalı da 10 gün daha geçti ama bırakın çözüm sunmayı geri dönüş bile yapılmadı.

Elif
Elif

Merhaba ben de temmuz aynı elektrikli countryman araç aldım bende de aynı şekilde ambiyans aydınlatma yok ve 3 tane deneyim modu mevcut bayiyle iletişime geçtiğimde üretim aşamasında değişiklik olduğunu ve bagajdaki şarj kablosunun yerine ambiyans aydınlatma eklendiğini söylediler sizde kablo var mı ya da aydınlatma olan araçlarda kablo var mı biliyor musunuz size nasıl bir geri dönüş sağladılar acaba ya da sağladılar mı bilgi verebilir misiniz?

İsmail sonuçtan memnun

Mini Favoured Paket Haksızlığı: Eşitlik Talebi

İsmail
06 Ekim 2024 21:33
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Mini Countryman Donanım Eksikliği

Alper
19 Eylül 2024 23:15
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Ambiyans Aydınlatma Sorunu: Borusan Ve Mini Güvencesi Hayal Kırıklığı!

Serhat
20 Mart 2025 19:43