02 Aralık 2023 21:08

Eskişehir/Odunpazarı'ndaki Migros market içerisinde bulunan 'Jet Photo' fotoğraf baskı makinesinden 15.11.2023 tarihinde telefonumdaki bir fotoğrafın baskısını almak istedim. Telefonumu cihazdaki USB kablosu ile bağladım; ancak cihaz, telefonum içerisindeki fotoğrafları göremediği için işlemi birkaç kez tekrarladım ve en sonunda baskı alamadan marketten ayrıldım. O akşam telefon şarjım %40'ın üzerindeyken telefonum bir anda 'şarjınız tükenmek üzere' bildirimi dahi vermeden kapandı. Sonrasında şarja takmama rağmen şarj olmadığını fark ettim. Evde başka prizlerde de denememe rağmen telefonum şarj olmuyordu. Normalde 1 saat içerisinde bataryam %100 dolarken, o gün sabaha kadar ancak dolabildi. Aklıma baskı makinesinden kaynaklı olabileceği gelmemişti; ancak telefonumun bataryası iki gün önce şişti ve dün teknik serviste orijinal olmayan bir batarya ile değiştirildi. Telefoncu ile konuşurken, telefonun her an patlayabileceğini belirterek, bu hale nasıl geldiğine şaşırdı çünkü telefonu 2 yıl 4 ay önce almış olduğumu söyledim. İki hafta önce Jet Photo baskı makinesinden fotoğraf çıkarttırmayı denediğimi ve sonrasında telefonumun şarj tutmamasını ve şarj almamaya başlamasını söyledim. O da 'E sen zaten sorunu biliyormuşsun' diyerek, baskı makinelerinin ev tipi olmayan yüksek voltaj elektrik kullandığını ve telefonun bataryasına zarar vermiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine bugün aynı Migros markete giderek durumu anlattım; ancak görevliler, her gün 40-50 kişinin bu makineyi kullandığını söyleyerek benimle ilgilenmediler. Ben de 'Benim de telefonum patlama raddesine gelmeseydi ve telefoncum beni bilgilendirmeseydi, ben de bu sorundan sizi sorumlu görmeyecektim. Yani benim size ilk gelmiş olmam, aslında bu şikayeti yaşayanın ilk ben olduğum anlamına gelmez, kaldı ki ilk de olabilirim' dedim. Konuşma sonrasında makinenin fotoğrafını çekmek istediğimde de görevliler izin vermediler. Ayrıca bundan önceki telefonumla yine başka bir Migros markette bulunan Jet Photo baskı makinesinden fotoğraf çıktısı almam sonrasında telefon bataryam zayıflamıştı; ancak o zaman da makineden kaynaklı olabileceği aklıma gelmemişti. Benim gibi mağdur olduğunu bilmeyen onlarca insan olabilir. Telefonuma geçici olarak taktırdığım bataryanın orijinali ile değiştirilmesini ya da aynı marka ve model telefonumun market tarafından temin edilmesini bekliyorum.

04 Aralık 2023 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Çağatay
13 Ocak 2024 03:22
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış PNR Kodu İle Fotoğraf Baskı Sorunu

Bilal
09 Aralık 2024 18:24
Yanlış PNR Kodu İle Fotoğraf Baskı Sorunu
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
15 Haziran 2023 22:54

Kübra
28 Eylül 2023 14:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 21:11

Migros Kategorileri