Mevlüt sonuçtan memnun

25 Şubat 2024 19:46
Mevlüt'ün Teşekkür Mesajı
“Aksaray Merkez Migros mağazası müdürü samimi ve yumuşak tavrı ile taktire şayan biri olduğunu gösterdi. Hemen ilgilendi ve zeytini kendisi de tadarak şikayetimde haklı olsam da olmasamda ki hakliydim hemen ücret iadesini sağladı. Kendisine ve Migros mağazasına teşekkür ediyorum.”

Bugün Migros'un Aksaray il merkezinde bulunan şubesinden yağmur marka siyah zeytin aldım, 129 liraya. Renginden şüphelendim; ancak Migros'un kalitesine güvendiğim için siyah zeytini aldım. Zeytin hiç olgunlaştırılmamış, çıtır çıtır salatalık yermiş gibi bir haldeydi. 129 lirayı boşuna vermiş oldum. Sizler sattığınız ürünlere hiç mi bakmıyorsunuz? Paranın boşa gittiğini düşünüyorum ve hakkımı helal etmiyorum.

25 Şubat 2024 19:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

01 Mart 2024 22:20

Acar
Acar

Evet, yukarıdaki şikayetler haklı. Sert ve çok az etli, iri çekirdekli, kısaca malum yeşil zeytin. Tek farkı rengi, simsiyah. Boya olma şüphesi yüksek. İki büyük kavanoz çöpe gidecek.

Şehmus
Şehmus

Aynından ben de aldım. Atsam atılmaz. Hayatımda hiç böyle bir şey yemedim. Sanki hiç olgunlaşmamışken toplanmış. Sonra da siyaha boyanmış. Bildiğiniz turp sertliğinde.

Migros Yağmur Marka Siyah Zeytinin Aşırı Kalitesizliği

Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

Erdinc
26 Mayıs 2024 18:46
Migros'tan Alınan Zeytin Şikayeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 15:38
Hayattan sonuçtan çok memnun