Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Market Şikayet

Migros Sanal Market Şikayet
25 Mart 2024 16:05

19.03.2024 tarihinde Migros sanal marketten alışveriş yaptım ve ürünlerimi eksiksiz olarak sepetime ekledim. 22.03.2024 tarihinde teslimat için gün belirledim. Mağaza yoğunluğundan dolayı yaşanan sıkıntıları bildiğim için 20.03.2024 ve 21.03.2024 tarihlerinde müşteri hizmetlerini arayarak ürünlerimi eksiksiz almak istediğimi belirttim. Bana herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Ancak 22.03.2024 tarihinde sabah beni arayarak ürünlerin iptal edildiğini bildirdiler. Kabul etmediğimi söyleyince beni başka bir birime aktardılar. Sonrasında bir yetkili 25.03.2024 tarihinde ürünlerin eksiksiz teslim edileceğini belirtti. Ne var ki, 25.03.2024 tarihinde sadece bir mesaj atarak ürünlerimi tekrar iptal ettiler. Ben de tekrar müşteri hizmetlerini ve teslimatı yapacak mağazayı aradım. Ancak sorunum hala çözülmedi ve şu an iptal edilen ürünlerin bir kısmı sanal markette mevcut. Bunun fotoğrafını ekte görebilirsiniz. Bu kadar sorun yaşatan firmayı ve yetkililerini kınıyorum. Gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyorum.

26 Mart 2024 08:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

26 Mart 2024 08:57

Merhabalar bu bir çözüm değil sayın yetkililer ben zaten dediğiniz yerleri aradım ama çözüm bulamadığım için buradan talep oluşturdum gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 10:51
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Kezban
23 Mart 2024 14:12
Migros Sanal Market Alışverişi Hüsranı Kafalarına Göre Sipariş İptali
Ece sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:40

21 Mart 2024 14:25
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
22 Mart 2024 15:46