Migros Çürük Sebze-meyve Dayatması

Migros Çürük Sebze-meyve Dayatması

Migros Ankara Altındağ Kuzeykent mağazasında sürekli olarak çürük sebze meyve satılıyor. Defalarca şube müdürüne ve çalışanlarına sorunu iletmemize, müşteri hizmetlerinden bildirmemize, sosyal medya platformlarında paylaşımlar yapmamıza rağmen hala aynı şekilde devam etmektedirler. En son siparişimizde de kilo fiyatı 60 lira olan biberler çürük şekilde gönderilmiştir.

20 Temmuz 2024 18:34 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

17 Aralık 2024 19:48

Birçok Migros'a gittim bu kadar hijyenden uzak yerlerin pis olduğu soğuk alışveriş yaparken üşüdüğümüz ürünlerin iyi olmadığı bir Migros görmedim

Migros Sanal Market Şikayet

Migros Sanal Market'ten 10 kg kapya biber sipariş verdim. Ankara Eryaman 2. Etap şubesinden gelen ürünler çürümüştü. Poş...

Migros Sanal Market'ten Aldığım Ürünlerde Sürekli Kalite Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Migros Sanal Market üzerinden Ankara Çankaya Koru Migros şubesinden verdiğim iki farklı siparişte ciddi kalite sorunları...

Migros Sanal Market'ten Sürekli Bozuk Meyve-Sebze Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

29.08.2025 tarihinde Migros Sanal Market üzerinden verdiğim yaklaşık 1200 TL tutarındaki siparişimde, özellikle meyve ve...

Tümünü Gör
Klasik Bir Migros Mağduriyeti