Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Nazire
14 Eylül 2024 02:16

Biz bu ürünün Miele'ye ait olduğuna emin miyiz? Bu ne anlama geliyor anlamadım. Biz çarşamba pazarından süpürge almıyoruz, Miele'den alıyoruz. Ben bu süpürgeye bedel öderken markaya güvenerek bedel ödüyorum, böyle bir kalitesizlik olamaz. Miele CX1 süpürge aldım. Ürün aldığım günden beri, yani yeni açıldığı andan beri bu üründe kalite yok. Süpürge çeksem mi çekmesem mi diye bakıyor resmen. Gırgır alsam pek de farkı yok bu süpürgeyle. Ki eşzamanlı olarak ürün kullanılmaya başladığı zamandan beri robot süpürgemiz var, her an o çalışıyor zaten. Neyse, Miele'yi aldıktan 8-9 ay sonra açtım (yeni evde açacağım maksatlı almıştım), süpürgeyi iyi kötü 2 ay kullandık ve performansı zaten %100 hiçbir zaman olmadı ama %80'i de komple gitti. Düzenli olarak sitede ayda en az 1 kere filtre temizliği yazmasına rağmen bazen haftada 1, bazense 2 haftada 1 filtresi değiştirildi. Buna rağmen ürün zaten %20 bile çekmediği için memnun değildim, bu sefer kendi kendine fişteyken durmaya başladı. Servise götürdük. Abi, her gelen aynı şikayetten geliyor. İçerisinde bir filtre var, o motoru tıkıyor, motor yanıyor dedi. Biz filtresini düzenli temizlemiş halimizle bir ürünün motoru yanıyorsa bu ürün defolu üründür. Öyle kullanıcı hatası diyerek işten sıyrılamazsınız sayın Miele yetkilileri. Elbette ki ben hakkımı her türlü arayacağım. Piyasa değeri 13-14 bin liralık süpürge almışım (piyasada envai çeşit 5 bin bandına süpürge var), ben o değeri verip de süpürge aldıysam, firma da sonuna kadar arkasında durmak zorunda maalesef. Burada yazılan şikayetlere baktım, herkes aynı şikayeti yazmış. Koskoca Miele bu şikayetleri göz ardı ediyorsa eğer Tüketici Hakları'na başvurmasını bilirim. Yani ben, o ürün fabrikaya incelemeye gönderilip ürün hatası denip para iadesi yapılmazsa sonuna kadar uğraşmayı düşünüyorum. Kulak asın az müşterilerinize bir zahmet. Evimizde aktif olarak Miele'nin bulaşık makinesi var, memnunuz. Çeyiz için kendimde almayı düşünüyordum fakat Miele servisinin çok da ilgili olmadığını fark ettim. Samsung da büyük bir firma ve ürünün arkasında öyle durmuştu ve bize sorgusuz sualsiz yeni ürün yollamıştı ki hayret etmiştim. Miele, büyük sandığımız dar çaplı bir firmaymış, bunu kanıtlamış oldu. Alacaklara ısrarla notumdur: Bu süpürgeyi aldıktan sonra ürün servise de gitse, yenisi de gelse, 5 tane aynı süpürgeden bile gönderseler hiçbir işe yaramaz. Maksimum ömrü 3 aylık bir süpürge. Ben pasaklıyım, ayda 1 süpürge çalıştırıyorum dersiniz de 1 yıl kadar kullanıp çöpe atabilirsiniz.

16 Eylül 2024 11:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Nazire C. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Mehmet sonuçtan memnun değil

24 Kasım 2023 15:18
Alp sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 21:04

Miele Şarjlı Süpürge Arızası Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Dalia
25 Temmuz 2025 00:29
Miele Şarjlı Süpürge Arızası Ve İlgisiz Servis Deneyimi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Nisan 2025 13:32