Alp sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 21:04

Miele mağazasından cx1 süpürgemize uyumlu olan turbo başlığı extra ücret ödeyerek satin aldık. Bir sure kullandıktan sonra fırçasına kıllar ve ipler dolandığı için açıp temizlemek istedik. Açma yerini bulamadığımızı düşünüp mağazaya götürdük orada bu modelin sabit olduğunu açılıp temizlenmediğini öğrendik. Makasla kesmek zorundasınız diyerek servise yönlendirdiler, servis 350 TL vidalarından açıp temizleme parası istedi, bize de vidaları açıp temizlemeyi tavsiye etti. Servisten çağrı merkezini arayıp çareyi orada aramamızda söylediler. Çağrı merkezi servis raporu istiyor. Bu model böyle deyip geçiştiriyor. Simdi elimizde bir tane 3500 TL değerinde hiçbir ise yaramayan performansı düşmüş her süpürmeden sonra vidalarını söküp temizlemem gereken veya servise 350 TL verip temizletmem gereken bir turbo başlık var. İade ve başka bir başlık ile değişim kabul etmiyorlar. Kesinlikle Miele önermiyorum.

01 Şubat 2024 11:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Şubat 2024 15:17

Bugün aradık yardımcı olamıyorlarmış Miele gibi bir markaya yakışmadı.

07 Şubat 2024 10:37
07 Şubat 2024 11:03

Hangi servis kontrol etmiş acaba ürüne servis kaydı bile açılmadı ve servise bile bırakılmadı. Ne teklif sundunuz açıkça yazar mısınız. Sadece yardımcı olamıyoruz diye arandık.

07 Şubat 2024 11:26

Furkan
Furkan

Sorununu çözemediyseniz nasıl yapılacağını söyleyebilirim ben kendim uğraşarak hallettim ve çok zor bir şey değilmiş

Semih
Semih

Nasıl temizleniyor

Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Nazire
14 Eylül 2024 02:16