Mercedes EQS Şarj Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

13 Mart 2024 23:01

Mercedes EQS 480 aracımı şarj olmama problemi ile Mengerler Bostancı servisine bıraktım. Bir ay geçmesine rağmen 'parça tedariki bekliyoruz' diyerek oyalandım ve gelen parçaların şarj etme konusunda olumsuz olduğunu, Almanya ile iletişim halinde olduklarını söylediler. Araç ithal olmasına rağmen, 2 yıl içinde olduğu için Mercedes Benz garantisi devam ediyor. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde, garanti kapsamında oldukları için yazışmalar doğrultusunda ilerlediklerini belirtiyorlar ve ikame araç desteği sağlayamayacaklarını ifade ediyorlar. İthal olmasının yanı sıra garantisi devam eden aracın problemi bulunamıyor ve ikame araç desteği sağlanamıyor. Elektrikli araç konusunda Mercedes iddialı ancak arızaları çözemiyorlar. Mağduriyetimiz görmezden geliniyor. Eğer yeterli bilgiye sahip değilseniz ve araçlarımız üzerinden AR-GE yapıyorsanız, bu süreçte ikame araç desteği sağlanmalı. Bu mesajı yazdığım sırada aracımı bırakalı bir ay olmuştu. Aracı aldığımda, mağduriyetin boyutunu herkesin bilmesi için aldığım tarihi de yorum olarak belirteceğim.

profile profile
14 Mart 2024 08:08 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Mart 2024 12:48

Çağrı merkeziniz ile görüştüm Temsilciniz Mehmet bey ile gidin sorununuzu servisle paylaşın servise sorun aracınızın ne zaman çıkacağını tarzında gereksiz yorumlarda bulundu. Söyliceklerim size bu kadar teşekkür ederim

Güncelleme Krizi: Sorunsuz Araç Servis Kabusu

18 Ekim 2024 15:40
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz E180 Araç HKK

12 Eylül 2024 18:15
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Eqb 250+ Fl 2024 İle Yolda Kaldım

18 Temmuz 2024 12:58

Mercedes Ve Mengerler Gaziemir Servis Sorunu

27 Eylül 2024 15:19

Mercedes-Benz Eqe 350 4Matic Ac Şarj Problemi.

11 Temmuz 2024 23:31