Gürhan sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Maltepe Mağdur Ediyor

18 Ocak 2023 19:08
Gürhan'ın Teşekkür Mesajı
“Maltepe Medical Park Hastanesi Hasta haklarından G**Hanım sorunumuzu kusursuz bir şekilde çözümledi. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum”

17.01.2023'de 671533**54 TCK numaralı kızım e** e** Maltepe Medical Park hastanesinde Beyin Sinir cerrahisi bölümü Prof. Dr. *** *** bey e muayene oldu.

Muayene sonrasında Tomografi, kan tahlili ve boyun MR çekilmesi istendi. Tomografi ve kan tahlillerini verdik. 19.01.2023 tarihi sabah 07:45 e MR randevumuzu oluşturduk. 18.01.2023 akşam saatlerine doğru hastaneden MR cihazının arızalandığını ne zaman düzeleceğinin belli olmadığını ve diğer şubelerden MR randevusu almaya çalışırsak 20.02.2023 tarihlerine gün verildiği konusunda bilgilendirildim.

Çağrı merkezini arayıp tedavinin hastanenin cihaz arızasından dolayı yarıda kaldığını ve diğer şubelerinden MR randevusu gerçekleştirilerek mağduriyetimizin giderilmesi konusunda başvurduğumda bizim hastaneye gidip tekrar isek kağıdı almamızı bunun haricinde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kızımın sıkıntısı vakit kaybetmeye müsait değil.

Hastane kendinden kaynaklanan problemlerden dolayı hasta haklarına aykırı davranarak tedavi ve teşhis aşamasını yarıda bırakmış ve telafi konusunda yardımcı olmamıştır. Konu ile alakalı olarak mağduriyetimizin giderilmesini ve hastanenin hasta haklarına uygun bir şekilde teşhis ve tedaviyi tamamlamasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Gürhan
19 Ocak 2023 12:59

2 gündür defalarca aramama rağmen halen hasta hakları birimine ulaşamadım. Dönüş yapılması için defalarca talep oluşturdum ama halen bir gelişme yok

Gürhan
19 Ocak 2023 15:04

19 Ocak 2023 16:56 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Medical Park Hastanesi Kategorileri