Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 13:19

Merhabalar
20.12.2024 tarihinde Samsun Piazza Avm den iPhone 11 128 GB telefon yenilenmiş aldım. Fakat ilk cihaz kullanılamıyor diye hata verdi. Cihazı değiştirdiler. İkinci cihazı verdiler fakat fazla vaktimiz olmadığı için aktarım işlemini bekleyemedik ama cihazı açıp bakıp kontrol edildi. Öyle teslim aldım. Eve gelip aktarma işlemi gerçekleştirirken ilk önce saklama alanı yetersiz hatası verdi. Tekrar denediğimde aktarımı gerçekleştirdi. Fakat cihazda saklama alanına baktığımda cihazın 64 GB olduğunu öğrendim. Böyle bir hata nasıl yapılır güvenilir olduğunu düşünerek tercih ettim fakat bin pişman oldum. Sorun nasıl çözülecek bu kadar zaman ve vakit kaybı nasıl olacak merak ediyorum. Media Markt den asla yenilenmiş cihaz alınmaz arkadaşlar. Çalışanların da üslup ve davranışları yaklaşımları çok kötü lütfen acil düzenleme yapılması gerek.

21 Aralık 2024 13:23 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Yasemin Y. “Yanlış Kapasitede Yenilenmiş İphone Ve Kötü Hizmet Deneyimi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

28 Aralık 2024 18:36

Merhaba Yasemin Y. 241223-021243 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Yanlış Kapasitede Yenilenmiş İphone Ve Kötü Hizmet Deneyimi” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

19 Temmuz 2023 10:20

Kusurlu Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

23 Ocak 2025 22:11
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Veri Aktarım Hüsranı: Media Markt Meselesi

01 Ocak 2024 18:54

12 Şubat 2024 09:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 16:34

Media Markt Kategorileri