Yasemin
21 Aralık 2024 13:198.263

Merhabalar
20.12.2024 tarihinde Samsun Piazza Avm den iPhone 11 128 GB telefon yenilenmiş aldım. Fakat ilk cihaz kullanılamıyor diye hata verdi. Cihazı değiştirdiler. İkinci cihazı verdiler fakat fazla vaktimiz olmadığı için aktarım işlemini bekleyemedik ama cihazı açıp bakıp kontrol edildi. Öyle teslim aldım. Eve gelip aktarma işlemi gerçekleştirirken ilk önce saklama alanı yetersiz hatası verdi. Tekrar denediğimde aktarımı gerçekleştirdi. Fakat cihazda saklama alanına baktığımda cihazın 64 GB olduğunu öğrendim. Böyle bir hata nasıl yapılır güvenilir olduğunu düşünerek tercih ettim fakat bin pişman oldum. Sorun nasıl çözülecek bu kadar zaman ve vakit kaybı nasıl olacak merak ediyorum. Media Markt den asla yenilenmiş cihaz alınmaz arkadaşlar. Çalışanların da üslup ve davranışları yaklaşımları çok kötü lütfen acil düzenleme yapılması gerek.

21 Aralık 2024 13:23 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Yasemin Y. “Yanlış Kapasitede Yenilenmiş İphone Ve Kötü Hizmet Deneyimi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Yasemin Y. 241223-021243 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Yanlış Kapasitede Yenilenmiş İphone Ve Kötü Hizmet Deneyimi” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Media Markt Yeni Aldığım İPhone 11 Şarj Tutmuyor!

Hira

15.07.2023 tarihinde Viaport AVM Media Markt'tan aldığım iPhone 11 cihaz şarj tutmuyor. Şarj %100 iken hiç kullanmadığım...

1 Destek

Media Markt Garantisi/ Kaskosu Devam Eden İphone 11 Cihazım Ortada Yok.

Fatma

Garantisi ve kaskosu devam eden iPhone 11 cihazımı 16 Ocak 2024 tarihinde Media Markt Antares AVM şubesine hoparlör sıkı...

Tümünü Gör
Media Markt'tan Alınan Ütü Sıkıntısı!

Media Markt'tanAlınan Ütü Sıkıntısı!

Rahmi
Media Markt Yetersiz İletişim Uzun Süren Ve Söz Verilip Gelmeyen Ürün Yetersizliği

Media MarktYetersiz İletişim Uzun Süren Ve Söz Verilip Gelmeyen Ürün Yetersizliği

Nil
Media Markt İade Süreci!

Media Markt İadeSüreci!

Melek
Media Markt Servise Onarıma Giden Cihaz Tamir Olmadan Geri Geldi!

Media MarktServise Onarıma Giden Cihaz Tamir Olmadan Geri Geldi!

Ercan
Media Markt Kartal İstMarina AVM 'den Hizmet Aldık, Pişman Olduk!

Media MarktKartal İstMarina AVM 'den Hizmet Aldık, Pişman Olduk!

Muhittin
Duyarsız Firma Media Markt Yaptıkları Hatayı Düzeltmiyorlar!

Duyarsız FirmaMedia Markt Yaptıkları Hatayı Düzeltmiyorlar!

Müslim

Öne ÇıkanKonular