Ramiz sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ten Samsung Tablet Aldım Bozuk Çıktı!

10 Aralık 2023 11:51

Media Markt'tan bir tablet aldım. Tabletin şarj sorunu vardı; şöyle ki, tableti şarja taktığımda yüzde dörtte kalıyor ve ilerlemiyordu. Bu sıfır aldığım ürünü Media Markt'a götürerek iade etmelerini rica ettim. Ürünü alıp servise gönderdiler ancak herhangi bir sıkıntı görülmediği gerekçesiyle bana geri verdiler.

Ürünü çalıştırdım, sorunsuz gibi görünüyordu. Ne var ki, bu hata beş kez tekrarlanınca tekrar Media Markt'a geri götürdüm. Servisten gelen ürün, yine 'hiçbir hataya rastlanmadı' denilerek geri verildi. Ben de ürünün sıfırı ile değiştirilmesini talep ettim.

Buna rağmen itiraz edip, 'Bu ürünü Samsung'a götürün, garantisini onlar üstlensin' dediler. Ben ise ürünü kendilerinden aldığımı ve güvencenin de onlar olduğunu belirterek itirazımı sürdürdüm. Sonunda bir yetkili yardımcı oldu ve ürünü zor bela aldılar.

Ancak eski fiyattan geri ödeme yapacaklarını, yeni fiyatla ürün veremeyeceklerini belirttiler ve ürünümü birebir değiştirmediler. Eski parayla 3.500 liraya aldığım tabletin fiyatını yine 3.500 lira olarak verdiler ve değer kaybımı karşılamadılar. Bu nedenle Media Markt'tan şikayetçiyim.

09 Ocak 2024 18:20

Media Markt'tan A8 Samsung markalı Tablet aldım. Aldığım Sıfır ürün bozuk çıktı şarj etmiyordu. Bunun üzerine bayiye yani Media Markt'a ürünü geri alması için geri iade götürdüm. Ürünün stoklarda olmadığını. Geri alamayacaklarını söylediler. Bana para iadesi yapmak teklifinde bulundular. Ben de kabul ettim. Kabul ettikten sonra 40 gün geçmesine rağmen herhangi bir ücret bana geri ödenmedi. Mağazaya gittiğimde kötü bir şekilde tepki gördüm. Ürünümü geri almak istedim ürünümü vermediler Paramı geri istedim paramı vermediler değişim talep ettim değişim yapmadılar bana o üründen bulunmadığını söylediler reyona gidip baktığımda aynı ürünün reyhan'da satıldığını gördüm ürünün değişmesini istedim ama bana illa sana parayı geri verecek diye dayattılar Zorla para iadesi yapmaya çalıştılar. Ürün 7 ay önce 3.500 TL'ye almıştım. Şimdi Aynı ürün 5000 TL'ye satılıyor bana arasındaki farkı vermiyorlar değişimde yapmıyorlar. Buradan acilen Benim sıkıntımı çözümlenmesini talep ediyorum. Her şekilde şikayetçi olacağımı bildirmek istiyorum.

09 Ocak 2024 18:18

10 Aralık 2023 12:06 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Ramiz
Ramiz
10 Aralık 2023 12:59

Hep bu cevap i veriyorsunuz sonra ne arayan ne soran oluyor

18 Mart 2024 22:02

30 Temmuz 2023 16:44
Media Markt Kasko Yalanı Ve Ürünü Onarmadan Perte Ayırması
Rıdvan sonuçtan çok memnun

04 Mart 2025 13:12
"Sevgili Media Markt ailesi. Öncelikle sorun ile ilgili yaklaşımınız ve çözüm odaklı olmanızdan dolayı sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Bu sıkıntılı süreçte desteğini esirgemeyen gerek müşteri temsilcileri gerek mağaza çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müşteri odaklı olmanız hem kendim için hem çevrem için tekrar sizi tercih etmemde en büyük etken oldu. Hepinize tekrardan teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim."

12 Haziran 2024 20:15

31 Aralık 2023 20:41