06 Aralık 2023 15:14

01.12.2023 tarihinde Hoover marka kurutma makinesi sipariş etmeden önce müşteri temsilcisini arayarak stok durumu hakkında bilgi aldım ve ertesi gün saat 14:00'te kargoya verileceği söylendi. Bu bilgiye güvenerek ürünü satın aldım. Ürün sayfasında da 'yarın saat 14:00'te kargoda' ibaresi bulunmasına karşın, 06.12.2023 tarihine geldiğimiz halde ürün hala kargoya verilmedi. Bana muadil ürün gönderileceği veya ürünün Adana'da olduğu gibi çeşitli bahaneler sunuluyor. Media Markt'tan aldığım için çok pişmanım ve keşke t***alsaydım diyorum. Ödemeyi aldıkları halde stokta olmayan ürünün parasını alıyorlar. Eğer sorun çözülmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Media Markt'tan şikayetçiyim. Müşteri hizmetleri çözüm üretemiyor ve sadece 'haklısınız' diyerek geçiştiriyorlar.

06 Aralık 2023 15:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2023 15:23

Talebim sipariş verildikten bu yana inceleniyor zaten ve verdiğiniz numaradaki müşteri temsilcileriniz ne yazık ki yardımcı olamayıp çözüm üretemiyor ancak bekleterek ki aradan 6 gün geçmesine rağmen halen hafta sonuna kadar oyalıyorlar lütfen gönderemeyeceğiniz ürünleri satmayın stokta görünen ürünü satın alıyoruz ürün gelmiyor çözüm de üretmiyorsunuz siz bugün bu işi çözmeyin elimdeki bilgilerle yarın Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yaptığımda derdinizi onlara anlatırsınız hem paramı al hem ürünü gönderme böyle bir dünya yok

06 Aralık 2023 15:29

Müşteri temsilcileriniz Seda Hanım, Ayşegül Hanım, Tuğba Hanım, Ayşe hanım, Selen hanım daha saymamı ister misiniz telefon kayıtlarımı inceleyin kaç kere görüşülmüş sizin müşteri temsilcilerinizle hep aynı hikayeyi anlatıyorlar ürün Adana'dan gelecek vs vs bunu derhal çözüme kavuşturun ve insanları ciddiye alın parasını alıp da göndermediğiniz ürünün bedelini size ödetirler çünkü şu an bu yaptığınız Tüketici Hakları'na göre SUÇ'tur.

11 Aralık 2023 08:37
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 16:55
Hulya sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 23:29
"Yeniden ürün temini yaptılar çok Teşekkür ederim"
Media Markt Ürünü Bilgim Dışı İptal Etti!

Media Markt Habersiz Ürün İadesi!

04 Eylül 2024 10:50
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 04:58
Media Markt Kategorileri