Media Markt Muadil Ürün Değişim

25 Mayıs 2024 14:18

İyi günler, SteelSeries Aerox 3 Wireless (2021) mouseumu garanti kapsamında servise verdim ve servisten aynı ürün ya da muadil ürün değişim kağıdı geldi. Serviste aynı ürün ya da muadili olmadığı için satın aldığım mağazaya yönlendirdi. Media Markt'tan satın aldığım bir ürün olduğu için Emaar Media Markt mağazasına gittim, orada da stok yok dediler. Özdilek Media Markt'ta 1 adet gözüküyor, oraya bakabilirsiniz dediler. O kadar yolu kendim gidip sordum, o ürün de teşhir ürünmüş ve hiçbir mağazada stok yokmuş. Aynı ürün olmadığı için ben de muadil ürün olarak SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022) ürününü talep ettim. Özellik olarak sadece mouse ayakları daha kaliteli, onun haricinde bütün özellikleri bire bir aynı. Media Markt'ın müşteri hizmetlerine başvurdum. 240523-000004 numaralı başvurumdan sonra Emaar AVM Media Markt mağazasına gidip işlemlerimin çözüleceği söylendi. Elimdeki fatura ve değişim karar belgesini alıp, biz sizi bir gün sonra arayacağız dediler ve 2 gündür kimse aramadı. Muadil ürün değişim kararı varken, müşteri memnuniyeti için Media Markt o ürünü verip sorunu çözmek yerine, müşteriyi bekletip başka mağazalara yönlendirip müşteriyi yorup çözümü öteliyor.

25 Mayıs 2024 14:21 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Ayberk Ö. “Media Markt Muadil Ürün Değişim” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2024 12:19

SteelSeries Mouse Problemi Ve Media Markt Garanti Sorunları

26 Haziran 2023 18:45

26 Şubat 2024 09:41
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 17:45
Media Markt Arızalı Mouse Değişim Talebimi Sürekli Oyalıyor Ve Çözüm Sunmuyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt SteelSeries Rival 650 Servis USB'sini Kaybetti

27 Aralık 2023 18:39
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Şubat 2024 20:44