Media Markt Haksız Kazanç, Ekstra Teslimat Ücreti Ödemem!

Murat
20 Mayıs 2024 14:27

Boş ocak aldım teslimat ücreti ödemeye mecbur bıraktılar ürünü kendim istediğim zaman depoda veremiyorum diyerek haksız kazanç sağlandığını düşünüyorum sadece bu uygulama Kartal İstanbul marinada var herhalde

20 Mayıs 2024 17:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Murat T. “Media Markt Haksız Kazanç, Ekstra Teslimat Ücreti Ödemem!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Murat T. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240522-001743 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Murat T. 240522-001743 kayıt numaralı “Media Markt Haksız Kazanç, Ekstra Teslimat Ücreti Ödemem!” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

Media Markt Kayseri Forum Şubesinde 8 Gün Süreyle Süpürge Teslim Edilmedi Ve İade İşlemi Engellendi

05.01.2026 Pazartesi günü Kayseri Forum Media Markt şubesinden eşim A*** Ö*** adına Arnica ET13450 Solara şarjlı dikey s...

Evime Teslim Edilmeyen Buzdolabı: Yanıltıcı Satış Ve Çözüm Sunulmayan Teslimat

13.12.2025 tarihinde İstanbul Marmara Forum AVM’deki Media Markt mağazasından Electrolux marka bir buzdolabı satın aldım...

1 Destek

Tümünü Gör
Dyson, Media Markt Ve BNP Paribas Cardif Sigorta Mağduriyeti

Dyson, MediaMarkt Ve BNP Paribas Cardif Sigorta Mağduriyeti

Media Markt'tan Alınan Ütü Sıkıntısı!

Media Markt'tanAlınan Ütü Sıkıntısı!

Rahmi
Media Markt Yetersiz İletişim Uzun Süren Ve Söz Verilip Gelmeyen Ürün Yetersizliği

Media MarktYetersiz İletişim Uzun Süren Ve Söz Verilip Gelmeyen Ürün Yetersizliği

Nil
Media Markt İade Süreci!

Media Markt İadeSüreci!

Melek
Media Markt Servise Onarıma Giden Cihaz Tamir Olmadan Geri Geldi!

Media MarktServise Onarıma Giden Cihaz Tamir Olmadan Geri Geldi!

Ercan
Media Markt Kartal İstMarina AVM 'den Hizmet Aldık, Pişman Olduk!

Media MarktKartal İstMarina AVM 'den Hizmet Aldık, Pişman Olduk!

Muhittin

Öne ÇıkanKonular